Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaliTibi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke abban a pillanatban bukik meg, amelyben az orosz tankok átlépik Ukrajna határát. Furcsa a magyar belpolitika, és nem is igazságos Orbán Viktorral szemben, de aki akkora politikai hibát vét mint ő, annak mennie kell. Az ukrán helyzet…..
A Mandinert ("polgári underground") megalakulása óta egy irritáló, dölyfös, felsőbbrendűségi tudattól vezérelt rettenetes önteltség, lenézés, kioktatás jellemezte a polgári oldal irányában is. Azonban a kormányváltás óta, de különösen az utóbbi…..
Remélem, utoljára írok olyan bejegyzést, ami Kövér László házelnöki ténykedéséhez kapcsolódik - mert április 6. után már nem lesz abban a pozícióban, hogy a képviselőket fegyelmezni próbálja. De ebben a témában utolsónak szánt jelen posztomban még kénytelen vagyok…..
Csütörtökön reggel kiújultak az összecsapások Kijevben a tüntetők és a rendőrök között. Számos forrás számolt be arról, hogy rendőrségi mesterlövészek éles lőszerrel lőttek a demonstrálókra és a sebesülteket szállító mentőkre. A Kossuth Rádió délután 2 órakor…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati…..
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
BaliTibi 2014.02.20 20:11:43
@maxval a gondolkodó birca: Ukrajna jövője az ukrán nép ügye. Ezért is lenne jobb, ha Moszkva kiszállna a háborúból, melyet az ukrán nép ellen folytat egyre véresebb eszközökkel.
BaliTibi 2014.02.20 20:10:17
@maxval a gondolkodó birca: Ukrajna jövője az ukrán nép ügye. Ezért is lenne jobb, ha Moszkva kiszállna a háborúból, melyet az ukrán nép ellen folytat egyre véresebb eszközökkel.
Kicsit nem figyeltem oda, és elkezdődött a választási kampánnyal óhatatlanul együtt járó aláírás gyűjtési népnemzeti tömeghisztéria, amely minden bizonnyal szolgáltatni fogja az újabb meg újabb, gusztustalannál jóval gusztustalanabb PR-fogások tömkelegét az érdeklődő és…..
BaliTibi 2014.02.19 13:41:57