Regisztráció Blogot indítok
Adatok
formatC

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
formatC 2019.02.16 00:15:56
@Vérnyusszancska: nyuszika,azzal indítottál, h "pofázom", itt belőtted a saját szintedet. Pont ennyire számít a véleményed ettől fogva. Van egy szint, ami alá nem érdemes menni.
formatC 2019.02.16 00:23:40
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: legutóbb ez még egy nyilvános véleményfórum volt, ahol a másik fikázása nélkül lehetett kommentelgetni. A fölény pedig számomra nem a tömeget jelenti (itt sem).
formatC 2019.02.16 00:32:41
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: de, tudom ételmezni. Nagyszerűen érzem magam kisebbségben is. Nem a meleg fogadtatás érdekel, hanem az érvek ütköztetése, amit buborékkörnyezetben nem találhatok meg. Nem trollkodom, csak nem egyezik a véleményünk. Mellesleg értékelem az emberi stílusodat.☺
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
formatC 2019.01.11 23:15:36
@Vérnyusszancska: @Tökös...: kint alszanak a fényben, korlátozott a kaja, belengetik a cigimegvonást stb. Te nem lázadnál, ahol csak lehet? Én biztos. Sarokba állítanak? Alap, hogy kellemetlenné teszem neki...
Zsu:nem tudom, milyen valójában, de ha ilyen düddő, akkor lekvárral közösen imádnám őket. Ha csak sźínészkedi végig, akkor megérdemli.
formatC 2019.01.11 23:30:41
@csincsilla72: nem tudom számodra ki a "ti", de igen , mi is létezünk. Akik mást gondolnak, mint te, és azért, mert durvábban és erőszakosabban reagálsz mindenre, attól nem lesz jobban igazad.
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
formatC 2019.01.06 22:46:33