Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitet_len

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Hitet_len 2015.05.28 17:18:14
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Miért is a kommentelőket minősíted? Szerintem nem kéne....
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
Hitet_len 2015.05.27 22:42:09
@Elektra1976: Pontosan, Lóra többször felajánlkozott Bencének, meg ecsetelte a lehetőségét annak is, hogy szívesen venné, ha Bence megugorná majd hotelen kívül. Bence nem alélt el a gyönyörtől, sőt, finoman jelezte, hogy köszi, de inkább nem. Visszautasítva csak Lóra lett. Rosszul tudnék lenni én is attól, ha egy olyan nő hajtana rám, akitől konkrétan a hideg ráz. Bence egy úriember, mert én lehet sokkal egyértelműbben hoztam volna tudomására Lórának, mint ő tette, hogy nem él a lehetőséggel.
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Hitet_len 2015.05.26 16:18:39
@MotoMoto: Ahogy írod, pont úgy van. Nálad a pont.
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
Hitet_len 2014.02.15 20:35:19
@infiel: Nagyon remélem, hogy nem agyatlan megvett szavazó mind.