Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a lujza

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/22/a_zenesz_aki_raugrik_a_lanyokraVelvet RandiÁtéltem, amíg kedvesem mással voltAlibanya jegyzetelFérfi dolgokKönyves BlogDeborah Harkness: Fantasztikusan felszabadító érzés volt a tényeket magam mögött hagyniHárom Pulitzer-díjat kapott idén a The…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/20/en_mutattam_be_neki_azt_akiert_elhagyottVelvet RandiJól próbára tették: a nője és az exe is a folyóba ugrott miattaKönyves Blog2016-ban jelenik meg az egymillió szavas regényA borító márpedig igenis számítBatgirl retteg, Joker nagyon gonosz - a…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/13/eddig_felmilliot_koltott_a_csajraVelvet RandiErre való egy férj az oroszok szerintKönyves BlogEmlékszobát rendeztek be Radnóti Miklós személyes tárgyaibólEzeket a könyveket fordították le a legtöbb nyelvre a világonMeghalt Terry PratchettSzép…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/06/szex_meg_nem_volt_de_mar_tegezodunkVelvet RandiVálóok: túl nagy a férj farkaKönyves BlogHasználati utasítás a részeg William FaulknerhezMargaret Atwood szörnyű járványban pusztítja el az emberiségetNyolcvan pennyért mindenki megveszi a…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/03/04/szuzesseget_egy_garazsban_vesztette_elVelvet RandiÉrdemes volt országot váltaniKönyves BlogEgy koncentrációs tábor balladájaMese a császárról, aki kis szolgákat és nagy lovakat tartottSzövetkezz az ellenséggel - Bosszúról és megváltásról…..
a lujza 2015.03.04 08:00:40
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/12/ovszer_nelkul_csalt_meg..
a lujza 2014.12.12 10:47:04
@Madpapa: sajnos a férfiak egyáltalán nincsenek tudatában (bár sok nő sem), hogy a HPV vírustörzsek, amiket ők maguk tünetmentesen és betegségmentesen hordoznak, életveszélyesek a nőkre nézve. a hpv ma már bizonyítottan a méhnyakrák okozója 98%-ban. gyakorlatilag az egyetlen rák, amiről biztosan tudják, hogy vírus okozza.

mindenki az aids-től fél, pedig az már egészen jól kezelhető, fejlett országokban időben történő felfedezéskor kb senki nem hal bele (ok gyógyszert szedni kell). a rák tünetmentességét gondolom, nem kell fejtegessem, meg hogy milyen halál az, amikor lassan de biztosan és magatehetetlenül, a családja gondozására szorulva - néha évekig - emésztődik el valaki. már van hpv-oltás, de 26 fölött és aki már fertőzött, annak nem adnak. hát így.
a lujza 2014.12.12 12:25:26
@SeaEagle: hát szerintem egy összetett mondatot értelmezni annyira nem nagy feladat, de segítek: ... a HPV vírustörzsek (ALANY) .... életveszélyesek (ÁLLíTMÁNY), megvan a mondat tartalma vagy még kihúzzak valamit? A vírustörzsek veszélyesek, értem? Nem a "férfiak nőgyilkosok". Ez az állítás nem hangzott el, nem is értem, miféle paranoia kell ehhez az értelmezéshez. A betegséget mindkét nem hordozza (a szexuális úton terjedő betegségek, jé, már csak ilyenek), azonban a férfiakra nézve zéró konzekvenciája van. A kiskegyedes sekélyes megjegyzésről meg annyit, hogy az intima.hu mögött bizonyára meg a SOTE és az MTA áll... és meglepő módon én az orvostól direktben tájékozodóm, ugyanis a nők rendszeresen járnak ám a nőgyógyászhoz, ellentétben a férfiakkal, akik lekezelő stílusban intima.hu-kat linkelgetnek. de már így is túl sok karaktert pazaroltam rád
http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/10/jol_beisznak_aztan_mindenki_mindenkivel..
http://csajokespasik.blog.hu/2014/08/26/kozepkoru_test_szoke_agy..
a lujza 2014.08.26 08:44:38
http://csajokespasik.blog.hu/2014/06/30/a_lakasan_vendegnek_ereztem_magam..
http://csajokespasik.blog.hu/2014/06/05/mindketten_foglaltak_vagyunk..
a lujza 2014.06.05 21:00:41
@Luk_ácsika: egyébként szerintem rohadt szélsőségesed látod... speckó én és a barátnőim ugyanúgy "keményen hajtottunk", érettségi, felvételi, tetves vizsgák 5 évig, plusz havonta x napot szenvedni a kurva menstruációval. diákmunka, nyári munka, és mindezek tetejébe míg a srácok papoltak, hogy ilyen nehéz az életük, este hazamenni, és persze nekünk kellett az albit ganézni, főzni, kaját venni, a ruhákat kimosni (akár albiban, akár otthon), mert nekünk természetes volt, hogy indul a második műszak este, mikor a srácok már rég a tévé meg a mifasz előtt döglöttek, és csak ordibáltak nekünk (vagy az anyjuknak a mama hotelban), hogy MIKOR VAN MÁR KÉSZ?

rühelletes egy időszak volt, és nekem ne magyarázzad, hogy egy pasi fiatal korában annyival többet hajt, mint egy nő. annál a nőnél esetleg, aki kapásból középsuli után elveteti magát valakivel, de az a 25% max, és azokból is igen kevésnek jár ám a takarítónő, lehet otthon csicskázni egész nap megnézni a bebe tévét (színvonal) a fosóshányós csecsemővel, hidd el, ezek a nők jó nagyokat nyelnek néha azért a közepes bömbiért meg lakásért, és munka is van ott, meg sokszor kuss a nevük. persze amúgy úgy kellett nekik, én nem sajnálom ezeket egy percig sem - ezek állnak ott sokszor 4x évesen kidobva, mert apa új pipit talált, ez benne van az anyagiaskodó paklikban, aki nem tanul, nem dolgozik, az így is járhat.
a lujza 2014.06.05 22:26:14
@Luk_ácsika: nemtom, én a ttk-ra jártam, apám, ha te azt elvégzed, amit én, majd akkor oltsál... és sok lány volt. és igen, jobban kerestem a pasijaimnál, de ez nem volt szempont, mert úgy tűnik, nem mindegyik olyan anyagias, mint pl te. szerintem a gondolkodásod csont megkeseríti amúgy az életed.

az a te bajod, hogy csak a szőkített miniszoknyás nőket nézed, akik a gsmbótos józsi oldalán virítanak, és ezen keseregsz. pedig mennyi tanult, értelmes nő van, akik képzeld, értelmes szakmát tanultak, neked miért nincs ilyen barátnőd? ja, mert az ilyen lányok visszafogottak, nem próbálnak úgy öltözni, mint a pamela anderson, meg nincs az a behódolós buta tekintetük...

hát akkor döntsd el, hogy irigykedsz az ilyenekre, vagy mivan. ha ilyen kell, akkor lehet elkezdeni összelapátolni a pénzt meg a béemvét. ha meg nem, akkor nem ebben a közegben kell mozogni. pl az ilyeneket én csak az utcán látom, az én barátaim nem ilyen emberekből állnak, ahol a nő baszik csinálni bármit is, érdekes, hogy te CSAK ilyeneket látsz, én meg pont ilyeneket nem. talán válogass máshonnan, máshogyan, legyél olyan emberek között, akiknek nem a $$$ a minden

re közös gyarapodás: majd ha egyszer kihordtál pár 3 kilós gyereket, és 6-9 évig tűrted, hogy csukott ajtónál szarni nem tudsz elmenni, úgy lógnak rajtad folymatosan, meg a seggüket nem tudják kitörölni meg a kanalat berakni a szájukba, szóval ha ez a 365 napos 12 órás program megvolt egyszer-kétszer (lehetőleg legalább heti 5ször felkeltve éjszaka is, hogy a kvaéletbe nem alszol egyszerre 4 óránál többet), akkor majd megnézlek, melyiket válaszod a k nagy "közösbe rakásból". mert van egy tippem.
a lujza 2014.06.05 23:31:51
@Luk_ácsika:

"eltűnnek az objektív érvek: érzelemből valami túlzó faszságot odaírt, aminek köze sincs ahhoz, amiről beszélünk."

"tömegével látnál kis butuska, közepesen jól kinéző (10/7-8-as) magyar csajokat, amint az egyetemtől kezdve "megcsinálják" a szerencséjüket egy külföldi férfi tökeit markolva, amíg te saját erődön, kínkeservvel, lemondások árán évek munkájával mindent MAGAD megcsinálsz és még így is sokkal szarabbul élsz, mint a kis kitartott/félig kitartott (a külföldi férfi 3-4x annyit keres + lakást + kocsit adja) nálad butább magyar lányok."

aha, értem, ha te elmondod, hogy a nők ilyenmegolyan kurvák TÖMEGÉVEL, akkor az objektív, tiszta, és érzelemmentes, ha meg valaki rávilágít, hogy a történetet olyan szempontból írod meg, mint a hisztis kisgyerek, aki nem kapja meg a legdrágább játékot, akkor az tipikus női vélemény.

nincs több kérdésem.