Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pakman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanadáról sok ok miatt idealizált kép él bennünk itt, Európában. A nyugalom, a társadalmi béke országának tűnik, de a leegyszerűsített kép ebben az esetben sem igaz. Hogy mi igaz és mi nem, az azonnal kiderül. „Kanadában tényleg olyan érzés, mintha kicsit otthon lennél. A…..
pakman 2014.02.15 21:15:29
@cougarcat: Köszönöm szépen a gyors választ és a rengeteg információt! Igyekszem alaposan átrágni magam rajtuk! A pszf az egyik lehetőség, még informatikai vonalon is el tudnék/mernék indulni (igyekszem felmérni, hogy melyikkel érnék többet). Az akkreditációs info mindkét esetben hasznos lehet (+Bsc - hátha :) ).

A bevándorláson gondolkodom. Legalábbis; ha meg tudom vetni a lábam és ki tudok építeni egy értékelhető egzisztenciát, akkor nem tervezem, hogy visszatérek (igazad van; ebben az esetben konkrétan le van írva, hogy mennyire vastag pénztárcát hány ponttal jutalmaznak - így nem igazán volt értelme a kérdésemnek :) ).

Azt tudom, hogy drága hely Vancouver! Kanada más részei is szóba jöhetnek még, de ez a legszimpatikusabb város így a prioritás!
pakman 2014.02.16 09:52:46
@cougarcat: Köszönöm szépen! Bízom benne, hogy hamar kialakulnak a dolgaim!
pakman 2014.02.17 14:45:21
@cougarcat: Köszönöm szépen! Azt gondolom, hogy van min átrágnom magam az elkövetkezendő időszakban.

Az elkövetkezendőkben igyekszem nem radar alatt repülni! :D