Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ájtiscsávó

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Na szia, szevasz, van ez a feladat, de csak annyi az egész, hogy a negyedik képernyőre valahova egy mezőt gyorsan fel kéne rakni, érted, megvan az egész egy óra alatt, még egy kávé is belefér cigivel! Mindegy hova, tökmindegy tényleg. Mondjuk oda, középre, ott nézne ki a legjobban, kicsit a…..
Ájtiscsávó 2020.09.27 23:27:50
:D
Annak idején teljes odaadást követelt a programozás. Nehéz volt. Ha leültél, ki kellett kapcsolnod a külvilágot, és nem vetted észre, ha vizelni kell, vagy ha észrevetted, inkább nem keltél fel, mert előbb még ezt a függvényt hadd fejezd be, ez most nagyon fontos. Ilyen volt,…..
Elnézést a nagyérdeműtől, megint volt egy kis szünet, sajnos ügyeleti heteimen néha napokig nem tudok posztolni. Egy megható történettel térek vissza, amit a Yahoo autórovatában találtam, és akinek nem szorul el a szíve a végére, annak valószínűleg kőből van. A portál…..
Ájtiscsávó 2014.09.15 14:18:06
@gregusszabógergely: Ugyanez jutott eszembe, asszem a Neuromancerben tűnt fel először a személyiséget tartalmazó kristálykocka, amivel egy bizonyos határig lehetett beszélgetni. Kurvajópofa. Ez lényegében AZ.
Emlékszem, amikor először szembesültem azzal, hogy a dolgokat nem arra használják, amire én terveztem. Akkoriban nem volt még internet, sima asztali gép meg Turbo Pascal volt, és valaki nyomkodni kezdte az egyik programomat, ami ettől hamarosan hülyeségeket kezdett csinálni, majd…..
Ájtis Csávó Habozás nélkül 2014.03.24 13:23:43
Van egy olyan jelenség, amit kevesen értenek a programozásban, még a fejlesztők se mindig. Ugyanakkor nap mint nap isznak kólát, úgyhogy a jelenséggel mindenképpen találkoznak. Arról van szó ugye, amikor kitöltöd a pohárba. Pezseg, mint a kurvaélet. Habzik. Ha telibe küldöd bele…..
Ájtis Csávó new Project() 2014.02.15 12:50:03
  Halló!   Ja, szia, emlékszem!...  Mondjad!   Weboldalt?  Persze.  Nagyon szívesen.   Dehogy zavarsz!  Hogyne, épp ráérek.  Nekünk, programozóknak nem igazán szokott lenni dolgunk, általában csak ülünk a gép előtt, és nézzük a netes pornót, vagy Facebookozunk.  Nem csinálunk semmi fontosat,…..