Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajómunkásember

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Szerkesztők!Már nem tudom kihez forduljak vagy mit csináljak...Nem olyan rég, karácsony előtt kiderült, hogy terhes vagyok, bár nem terveztünk nagyon boldogok voltunk, és vagyunk párommal.Én jelenleg nappali tagozaton tanulok és mellette dolgozom egy ismerősünknél rugalmas…..
ajómunkásember 2014.02.19 21:11:58
@tea fan: A kollégám barátnőjének a munkatársa vetélt el-miközben végezte a munkáját. Nem irodában ült,nem a lábát lóbálta,hanem hajtott,dolgozott.Nem mindegy hogy mit dolgozik,hol dolgozza,kinek dolgozik.Az sem mindegy hogy egy százkilós hordja ki a babát,vagy egy negyvenöt kilós hölgyemény.Nem kell mindent egy kalap alá venni.Mi ezen az ismételni való nem tudom.Nehezen jött nekik össze,és sajnos könnyen ment.Én biztos nem engedném hogy melózzon ekkor,remélem még eljutok odáig.
Y-GEN Ne szólj száj ország 2014.02.14 11:26:15
A politikai véleményüket békésen kifejezőkkel szembeni agresszív hatalmi reakció az önkényuralmi rendszerek sajátja. Az ilyen rezsimek a kritikára a párbeszéd vagy akár a megértésre való hajlandóság tettetése helyett nyíltan vállalják, hogy a nekik nem tetsző véleményeket…..
ajómunkásember 2014.02.14 23:31:36