Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Dávid

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár, ami egyet jelent azzal, hogy a szekrény mélyére száműzzük a vastag pulóverjeinket és újra előtérbe kerülnek a könnyebb anyagokból készült ingek és pólók. Annak a híve vagyok, hogy nem kell minden nyáron behódolni a legújabb…..
Amikor új platformot keresünk a vállalkozásunk és termékeink népszerűsítéséhez, az Instagram a maga 150 millió aktív felhasználójával rendkívül csábító lehet. Azt már megmutattuk, hogy miként válasszuk ki a számunkra legideálisabb közösségimédia-felületet, most pedig…..
Ha irodai divatról és szoknyákról van szó, akkor a legtöbb tanácsadó posztban kizárólag a szoknya hosszáról olvashatunk: a legjobb az, ha kicsivel térd felett végződik és semmiképpen se legyen kihívó. Kevés szó esik viszont a midiszoknyákról, amik – hála a luxus divatházak…..
A digitális forradalom után, 2014-ben egyáltalán nem számít különösebb elvárásnak az, hogy a vállalkozásunk képviseltesse magát a közösségi média világában is. A kizárólagos tartalommegosztáson kívül felértékelődött a vásárlókkal vagy partnerekkel folytatott…..
Bár az interneten számos útmutatót találhatunk férfidivat témában, a leghasznosabbak mégis inkább azok, ahol a „gyakorlatban” mutatják meg, hogy mit mivel és hogyan viseljünk. A médiumok között az elmúlt években a blogok egyre nagyobb népszerűségre és ezzel együtt…..
Tudd meg, ki a legjobb követőd! Melyik cég ne szeretné, ha egyetlen kattintással fény derülhetne arra, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a leghűségesebb követői? Bár az elkötelezettség mérésére egyre több módszer létezik, a legtöbbjük rendkívül időigényes. Ezért…..
Bár már kicsivel több mint két hónapja, hogy bemutatták az Instagram legújabb, Direct photos névre hallgató szolgáltatását, őszintén bevallom, eddig nem igazán jutott eszembe olyan eset, ahol kreatívan lehetne használni. A funkció lényege, hogy az elkészült fotóinkat nem…..