Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabados

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kétszeres Oscar-jelölt színész két éve vette meg a London északi elitnegyedében fekvő házát, ám most szabadulni akar tőle. Ráadásul alig több, mint az akkor ár feléért. Maida Vaile London egyik eltinegyedének számít, hiszen Jude Law-n kívül a Highgate nevű környéken…..
szabados 2013.02.03 13:25:44
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
"Lamberg szívében kés, Latour nyakán kötél ..."Igen, akkor forradalom volt. A gyűlölt elnyomókat - mit szépítsük - rövid úton meglincselték. Na de most? A kormány arra készül, hogy a TB-t privatizálja - biztosan úgy, ahogy az MSZP-SZDSZ mindig is privatizálgatott,…..
Ehhez nincs sok hozzátennivalóm. Dr. Baranyi Károly és a Nemzeti Pedagógus Műhely elgondolása zseniális. Ezért a honlapján található pdf dokumentumot egyszerűen html-re konvertáltam és itt is közreadom. Nem hiszem, hogy copyright problémák merülnének fel, mert a javaslat…..