Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palindrom

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A kirajzolódó részletek egy 250-280 szobás, 800 fős konferencia-központtal és a szállóvendégek rendelkezésére álló éttermen túl, üzleti találkozók helyszínéül is alkalmas vendéglátóhellyel felszerelt, 5 csillagos hotel képét vetítik előre, amelynek…..
palindrom 2009.01.17 02:21:34
@Sadia:
Az ötlet nem rossz, sőt! :)
De nem hiszem, hogy itt több helyet lehetne kialakítani a raktáraknak, mint amivel most rendelkezik az OSZK. Hallottam terveket a hegy kivájásáról, vagy egy teljesen új épület építéséről. Persze mindegyik változathoz rengeteg pénzre lenne szükség.
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
És igen, még mindig lehet újat mutatni a lövegtornyos játékokban! A Canyon Defense nem egy bonyolult darab a műfajban (például a tornyokat nem lehet fejleszteni), viszont határozottan szimpatikus, ahogy elhúz a stratégiai játékok felé. Lövegek mellett ugyanis nagyobb…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
Újabb szemétparasztjáték következik arra az esetre, ha esetleg a hétfői munkakezdés nem növelné kellőképpen a vérnyomást (akik komolyabb szórakozásra vágynak, azoknak pár óra múlva postolok még egyet). Nem mai darab, de klasszikus, ezért itt a helye a Don’t Shoot the…..
Csak erős idegzetűek próbálják ki a The Visitort, mert rajzfilmes grafikája ellenére brutálisan véres jelenetek vannak benne. Az amúgy klasszikus point’n click kalandjáték főhőse egy űrlény, aki a Földre érkezve a helyi élőlényekben fejlődik egyre brutálisabb szörnnyé.…..
palindrom 2008.02.07 10:15:39
Nézd meg a klippet: A tovább mögött eláruljuk .... Nos, ez a Subscribe  "Weight of Oneness" című dala, az új lemezről  (Stuck Progress to Moon) .Döbbenet, de végre kreativátás, stílus, koncepció, dallam és zúzás egy MAGYAR videoklippben. Ez igen,…..
A Homárnak egyszer régen sikerült UPC-nél tévéelőfizetést lemondani telefonon, elég vicces beszélgetés volt, csak sajnos nem rögzítettük. Lóránt internettől szabadult volna költözés okán, és arra a következtetésre jutott, hogy ezt emailben érdemes megtenni: Indítsunk egy…..