Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halilalala

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal érkeznek a szakmaiakról is az értesítések. UPDATE: alább a szakmai listák (köszönet: halilala-nak. Ha az oldal elérhetetlen, akkor ismét feljelentett valaki nem nyilvános anyagok közzétételéért. Itt jelzem, hogy az anyagok a kormányzati portálon lettek közzétéve…..
halilalala 2014.02.14 09:30:19
@nonprofitkomlo: a logika a nicknevedben van! A Fidelitas Bács-Kiskun Megyei Választmánya igen profi pályázatírókat terem*, ahogy például az Új Nemzedék Kollégiumának is vannak a megyéből vagy épp a Fidelitasból tagjai. Így aztán az első 10 helyen rangsorolt nyertes szakmai pályázók bejegyzésük szerint így festenek: Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Szeged, Csengőd, Kiskőrös, Kecskemét, Kerekegyháza... Ennyi, Baranya rossz pályázatokat terem, az első 100 helyen rangsoroltak között egyetlen pályázat található Baranyából. Ez még mindig eggyel több, mint BAZ, Fejér, Győr-Moson, Heves, Somogy megyékből összesen.

* A támogatott civil programokhoz gratulálok, megvalósításukhoz sok sikert kívánok. Az anomália a kollégium munkáját minősíti, nem a pályázókét! (A lista a civil.info.hu/ oldalon volt elérhető fél-egy napig, azóta, hű de meglepő, nem elérhető az oldal.)
halilalala 2014.02.14 11:19:52
@teroli: jogos, valamiért az én chrome-omnak most nem fekszik az oldal, de más böngészőkkel ellenőriztem, elérem én is. Bocsánat, így mégjobb