Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judy2121

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
judy2121 2014.03.25 06:23:42
@aljaskuszobab: képzeld én is downhillezek. de közben fősulira járok, ösztöndíjas vagyok, heti 4 nap 8-10 órát dolgozok, vezetek egy háztartást, szakdolgozatot írok, készülök a nyelvvizsgára, stb. Nem hinném, hogy primitív lennék, és tudom, hogy nagyon sokan mások akik, ezt a sportot űzik, szintén nem azok, hanem tanult, intelligens emberek. te viszont ezzel a kommenteddel a saját magad által definiált csoport, a bringás társadalom legalja csoportba már be is kerültél. Gratulálunk ehhez a szép teljesítményhez.
judy2121 2014.03.25 19:39:11
@aljaskuszobab: nem tudom te melyik kommentet olvastad, de főiskolára járok, és ösztöndíjas vagyok, mert mindig 4-es feletti az átlagom. Mindig is jól tanultam. A középiskolában pont az, hogy a tanárok kedvence voltam, és most sem az a főiskolai hallgató vagyok, akire nem emlékeznek a tanárok. Ezenkívül énekeltem együttesben is, volt internetes videómagazinunk, stb. És ha meglátnál az utcán civilben soha nem mondanád meg rólam, hogy ezt a sportot űzöm. Sok barátom van, legtöbb szintén felsőoktatásban tanul, de nem nézem le a pizza futárokat sem. Ők is emberek, és van közöttük jó fej. A munkahelyemen is szeretnek, jól végzem a munkám. És veled ellentétben nem pocskondiázlak. Honnan tudod, hogy nézek ki? És nem szoktam összeverődni más bringással, legtöbbször egyedül bringázok, de ha valaki csatlakozik, akkor azt sem bánom. Ez olyan, mint amikor más a haverjaival megy sörözni. De te biztos nagyon jó tanuló vagy, egyetemista, jól nézel ki, tehetséges vagy, álomfizetésed van, és ezek mellett élsportoló is vagy. Mert ha igen akkor pocskondiázhatsz, de addig nem kellene látatlanban ilyeneket írnod, vagy legalább is végig kellene olvasnod a kommenteket, mielőtt válaszolsz rájuk.