Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levtolsztoj

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
Levtolsztoj 2015.04.06 22:27:32
@Mók_Ica: Lehet -lánynak kellene visszajönni, ha elvileg megy Beus a verekedés miatt, vagy különben 3 fiú kieső lenne-, de aki nagyon könnyen ment az a Botox volt eddig, szóval akár őt is visszahozhatják.
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Levtolsztoj 2015.04.02 22:46:48
@Levtolsztoj: agysejt
Levtolsztoj 2015.04.02 22:48:32
@Levtolsztoj: na kicsit érthetetlen volt:) szóval róla nem mondhatjuk el, amit sixx már párszor elsütött, hogy ha egy agysejttel kevesebb lenne összeszarná a szobát...
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Az Éden éjjelben mondta, és mivel olvasónk (?), megkövetjük. ..
Levtolsztoj 2015.03.25 09:23:08
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Levtolsztoj 2015.03.24 22:41:11
@sixx: nem kell rosszra gondolni, tegnap sem bírt kakilni, lehet, hogy eccer egy heti adag gyűlt neki így össze aztán történt a baj:)

se......
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
Levtolsztoj 2015.03.19 11:45:20
@webmestar: Loki és Gergő az amerikai focit szeretni, szóval nem vennék mérget a két csapatra...
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
Levtolsztoj 2015.02.20 09:36:19
@Ken Adams79: Főleg úgy, hogy kinek van kedve jó pofizni olyanokkal akik a gyerekedet 3 hónapja folyamatosan savazzák...
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
Levtolsztoj 2015.02.17 23:25:04
Levtolsztoj 2015.02.17 23:30:52
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ő van megsértődve Lacira, mert kintmaradt Edina... Ne már... Ki küldte Lacit párbajozni múlt héten? A rossz döntéseit vállalja már fel, ez az örökös bűnbak keresés mondjuk mindenkire jellemző bent, talán Dóritól nem láttam még ilyet.
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Levtolsztoj 2015.02.16 14:17:50
@johevi: ajánlom figyelmedbe a videot 4:58-tól...
persze nem tudom mi az igazság...
Levtolsztoj 2015.02.16 14:18:39
@johevi:

bocs előbb a link lemaradt...

ajánlom figyelmedbe a videot 4:58-tól...
www.youtube.com/watch?v=nBx3Z7OWX7o

persze nem tudom mi az igazság..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Levtolsztoj 2015.01.19 09:30:57
@candyperfumegirl: Laci nagy gourmet lehet, még az első adásokban mondta, hogy a rosé bort annyira szereti, hogy húzóra megiszik egy üveggel:)
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
Levtolsztoj 2014.12.18 22:05:01
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
Levtolsztoj 2014.05.09 15:17:02
@XO: azért máskor linket is, mert ha elolvassa az ember a cikket ami nemrég íródott látszik hogy a lejáratás a cél vele...
www.dehir.hu/velemeny/az-egykori-debreceni-kapus-vallalta-hogy-vv-vikive-valtozik/2014/01/26/
Levtolsztoj 2014.05.09 15:19:58
@candyperfumegirl: azért azt tudni kell, hogy a Debrecen akkortájt egy nagyon jó csapat volt 2 jó kapussal ahova 19 évesen nehéz volt beférni, monjuk utána rejtélyes módon szinte mindenki el is ment a klubtól, gondolom pénzt nem kaphattak rendesen...
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Levtolsztoj 2014.05.04 21:55:40
Levtolsztoj 2014.05.04 22:46:47
@Nagy Endre: mondjuk ez sajnos nagyrészt az egész kereskedelmi tévézésre igaz :)
Levtolsztoj 2014.05.04 22:47:57
@Krétagarbó: továbbra is tartom hogy egy olasz svájci nem németül beszél a fiával...
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
Levtolsztoj 2014.05.01 00:06:17
@beacska: lehet de ha Krisz olyan szépen kér bocsánatot Izától, mint ma Zsófikától akkor azért sok szavazatra ne számítson
Levtolsztoj 2014.05.01 18:32:22
@aggyistenbiri: ha végigviszi a Zsófi vacsiján igérteket direkt elrontja (pl elsózza) a többiekét, Zsófi vegakajáját meg megcsinálja jóra.
Levtolsztoj 2014.05.01 18:47:14
@aggyistenbiri: félreértesz, szerintem a direkt szar főzést is elő lehet a nézőknek (persze csak olyanoknak akik nem utálják tiszta szívből) adni viccesen, és persze ezzel a Zsófi iránti barátságát is hangsúlyozhatja
Lilu, lezser elegante fakó rózsaszín naciban, magassarkúban és egy menő szürke ujjatlanban, leengedett, kivasalt aranyhajjal köszönt és darálja is a golgotává leminősített villa nulla izgalomfaktoros eseményeit. Egy szarrá visszhangeffektezett szépen szóló gitártémára…..
Levtolsztoj 2014.03.19 19:38:04
@mézescsók: Szerintem nem volt ez olyan durva szemétkedés, ezt úgy hívják sportolói körökben, hogy zrika, az hogy nem tudja valaki elviselni, hogy vesztett és emiatt ilyeneken felkapja a vizet, vagy nem tud "visszazrikálni", mert ideggyenge és rögtön ordít az az Ő baja... szerintem pl. a Teo-s dolog kifejezetten vicces volt, még Teo is nevetett Aun... vagy pl. mikor Zolti szivatta Zsófikát a cukkini otthagyásával...
Levtolsztoj 2014.03.19 21:39:14
@LittlePurple: a fogkefés nem most volt, én a győzelem utáni szivatásra írtam, hogy bőven belefér...
Levtolsztoj 2014.03.19 21:40:55
@LittlePurple: de kb. erről szó sem volt, persze majd az összeizzadt helyére akar bárki is befeküdni, itt húzva volt végig és nagyon szarul reagálta le
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Levtolsztoj 2014.02.13 13:42:46
@nosce: Talán azért, mert ha Simon nem esik ki akkor Ő nem jöhetett volna be...