Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vatanen91

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdtem az újraindítást a gépem tele volt válogatott anyagokkal. Sok munkába terült a kategorizálás,válogatás és tárolás. Ismerős? Az egészet betettem egy jelszóval védett mappába így nem férhettem hozzá,és így biztonságban voltam. Nagyjából 10 másodpercig amíg…..
El sem hiszem, hogy erről a témáról még nem esett szó itt a blogban. Kezeket fel srácok akivel már ez előfordult. Fejben be vagy indulva de akármi is történik nem akar felállni, vagy ha mégis, akkor sem sikerül fenntartani egy kőkemény erekciót az aktus végéig. Ilyenkor valami…..
vatanen91 2014.02.15 00:34:18
@daves1: Én is 22 éves vagyok,hasonló cipőben járok,mint te azzal a különbséggel,hogy én pozitívan állok ehhez a dologhoz.Te amikről írsz,hogy problémáid vannak ezzel-azzal,azokat szinte teljes egészében a betegségeddel kreálod magadnak.Stresszes vagy a munkahelyen: Persze,mert állandóan húzogatod a bőrt és már kivagy agyilag és fizikailag, mint a bolgár szatyor.A barátaiddal nem tartod évek óta a kapcsolatot: Persze,hiszen elzárkóztál ebbe a világba,és motiváció az nullára csökkent,hogy esetleg te keresd fel őket.Nincs barátnőd,MERT nem tartod a kapcsolatot a barátaiddal: Attól,hogy velük nem tartod még megismerkedhetnél lányokkal,ha igazán akarnál,de a pornó jobban kielégíti a vágyad,mint hogy kezdeményezz valaki felé.Ez a,HA majd alakul valami barátnővel,akkor leszokok ez nagyon-nagyon kevés és butaság, meg úgyis "30 hét mire odáig eljutunk" beszéd.Eleve nem fog barátnő alakulni,ha csak húzogatod a bőrt és ráfogod,hogy nincs barátnőd,mert az iskolai barátaiddal nem tartod a kapcsolatot.Közben meg nincs is igényed rá.Annak kellene örülnöd,hogy van családod,munkahelyed és ezen kívül nem vagy beteg.Ilyen betegség mellett örülj,hogy van még munkahelyed,ugyanis ez az embert szociológiailag teszi tönkre leginkább.Az ingerlékenységre egész egyszerű megoldások léteznek a leszokás idején.Egyik az agykontroll,ami nálam is bejött.Ehhez csak annyit kell mondogass magadnak mikor rádjön a kattogás,hogy "Beteg vagyok,de meggyógyulok és nincs többé pornó".A másik amit szintén alkalmazok,és amivel javítod a megjelenésed is.Ezt úgy hívják,hogy test edzés.Menj el futni vagy csak felülésezz és fekvőtámaszozz a szobádban.Mindegy csak vezesd le a feszültséged.POZITÍV hozzáállás: Gondolj bele,hogy ha kibírod a 90 napot,vagy csak két hetet már az is mennyit számít.Legyél rá büszke,és ne szídd magad,hogy csak ennyire vagyok képes.Küzdj,ne törődj bele semmibe,mert itt egyik gondból következik a másik ennél a betegségnél.Fel a fejjel!
A mai visszaesésem után,ami már nem megcsúszás volt hanem visszaesés megtettem. Kitöröltem közel 400 giga éveken át válogatott AAA+ anyagot. Elég volt. Olyan érzés volt mintha egy szikláról kellene leugranom. Hogy érzem magam? Mintha kinyomtam volna egy régóta viszkető…..