Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moshi

9 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asian Invasion Virsli állatkák 2009.07.18 09:45:00
Ebben a rövidebb postban Mrs. Soejima bécsi virsliből készült mesés alkotásait nézhetitek meg. Mrs. Soejima egyébként egy élelmiszerboltban dolgozik eladóként és a virslik eladásának fellendítése végett alkotta meg ezeket a műremekeket. Ennek köszönhetően mind a bolt, mind…..
Az 1 hónap múlva mozivászonra kerülő "Hachiko: A Dog's Story" kapcsán gondoltam, hogy bemutatom nektek Japán leghíresebb kutyáját. Hachikót (ハチ公) Japánban mindenki csak úgy ismeri, hogy chuken Hachikó (忠犬ハチ公, "Hachikó, a hűséges kutya"), mert gazdájának halála…..
Rendhagyó poszt következik, mivel többen is kérdeztétek hol lehetne ismerkedni japán lányokkal, vagy van-e társkereső a témában, ezért posztban válaszolunk. Nincs és nem is tudunk róla, viszont itt a lehetőség a kommentelésre, segítsetek egymásnak és ha valaki tud valamit,…..
Ahogy a nyári rizstermés növekszik Japánban, úgy jelenennek meg országszerte a monumentális ábrázolású termésképek a rizsföldeken. Biztos mindenki hallott már a gabonakörökről, amiket úgy állítanak elő, hogy az ábrának megfelelő gabonát utólag letapossák, lelapítják,…..
Asian Invasion Tanabata 2009.07.07 11:46:00
A tanabata (七夕) a japán csillagfesztivál, aminek a jelentése "A hetedik estéje". Mint oly sok minden ez is Kínából lett átörökítve a szigetország kultúrájába, csak ott a neve Qi Xi (七夕), de jelentése szinte ugyanaz: a "Hetedikek éjjele". Ezen a napon…..
Asian Invasion Zhang Hanyun 2009.07.07 09:39:00
Zhang Hanyun (vagy ahogy többen ismerhetik Baby Zhang vagy Kristy Zhang) 1989. április 9-én született a szecsuáni Deyang városában, Kínában. A 2004-es Super Girl-ben elért 3. helyezése hozta meg neki az áttörő sikert az éneklés terén és 15 évesen hatalmas ismertségre tett…..
Asian Invasion Pika Pika 2009.07.06 16:33:00
Hogy mi is a PIKA PIKA? Egy Japánban kitalált, absztrakt animációs film amit fényekkel készítenek. A megfelelő expozíció beállításával megörökítik a képeket és ezeket a szerkesztést követően mozgóképpé vágják össze és ez adja a rövidebb jeleneteket. Hogyan is…..
Asian Invasion Miniskirt Police 2009.07.05 21:00:00
A Miniskirt police (Minisukapolice) az 1990-es évek közepéig nyúlik vissza, amikor a japán TV-ben késő esti showként elindították. Az alapkoncepció így nézett ki: ultra sexy japán modellek, kék miniszoknyát és testhez simuló latex rucit viselve, megbüntetik a…..
Asian Invasion Anna Suzuki 2009.07.05 17:27:00
A Hard Gay-es cikk kapcsán került szóba Anna Suzuki neve, így vele mélyrehatóbban is foglalkozunk ^^ Annyira nem ismert leányzóról van szó éppen ezért nem sok infónk és képünk van róla, de megpróbáltunk mindent összekaparni. Profil: Teljes neve: Anna Suzuki…..
Hard Gay egy japán komikus által alakított karakter, de Masaki Sumitani személye ma már egyet jelent Hard Gay-jel. Művészneve másik fele a Razor Ramon, amit egy amerikai profi birkózó után kapott, de mint a képen is látható nem sok hasonlóság van kettőjük között. Profil: Igazi…..
GPS szopás sötét éccaka:D 2009.06.21 22:37:00
Na, hazaértem, még jó, hogy a mai koordináta (nem véletlen:) közel van az albérletemhez:) Félig jó volt a ma este, félig nem. Igazából utólag azt mondom, azzal a tudattal, hogy idegenek keresnek, nem jó a sötétben a hátsó kis utcákon sétálgatni, másrészt viszont hamar…..
Moshi 2009.06.24 21:16:12
@Káposztakukac: Mert ez a post nem elég? Én azon röhögök már, hogy egyre nagyobb kamukat próbálnak beadni :D

Több ezer ember között pont egy LÁNY találja meg Diát úgy, hogy azt se tudja hogy néz ki, mi van rajta. Ki volt írva, hogy ne menjen oda és ő még csatlakozni is akart és söröztek is... :D:D ez kész


21-én este meg pont egy olyan "ismerőse" vadássza le akinek barátnője is van... :D
Vasárnap este pont az utcán keres majd téged az akinek bnője van és szopást se kér... ha azért ment, hogy lefényképezzen, akkor meg nem engedélyt kér rá, hanem lekap messziről és már osztja is meg velünk ;)
Jah és Dia még azt se írta ki, ahogy István megígérte, hogy hogyan ismerjük fel :D de biztos alig volt fekete hajú csaj... a lényeg, hogy megint bizonyíthatóan levadászták :D

Tényleg hihetetlenek vagytok. Legközelebb tuti csaj fogja megtalálni, akinek nincsennek bi hajlamai...

Amúgy ha Istvánt eddig nem kereste kutya se MM előtt, ED-nél, akkor az 3-4 utcát ki járna végig? A válasz: senki

Remélem lesz még folytatás, mert szórakoztató :)
Moshi 2009.06.26 09:26:31
@GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, : Egy ismeretlen feltölt egy képet a MM-ról vagy ED-ról ami előtt ott áll egy srác. Mit perelsz ezen, de most komolyan? Főleg ha még emberek arcát is kitakarja...

Te meg folyton azt hajtogatod, hogy van bizonyítékunk: odamentek, megnézitek. Ez hol bizonyíték?
Az talán igen, hogy már féltucatnyian odamentek, megnézték és SENKIT sem találtak.

Ha Diát ilyen rohadt egyszerű megtalálni és csak a lúzerek képtelenek rá, akkor miért van, hogy eddig senki nem találta meg? A kamu beszámolók nem érdekelnek...

És a legfontosabb, hogy az ennyire egyértelműen felismerhető Diát a parkban a szobornál miért nem találta meg senki? Pedig csak 4-5 ember szólítgatott le mindenkit ;)

(Bezzeg a millenárison... :D)
GPS szopás háromszög 2009.06.19 12:26:00
Na akkor nehezítünk:kipróbáljuk, megy-e a háromszögelés. Igazi vadászat, három koordináta adott, és a 3 koordináta által bezárt háromszögön belül leszünk. Nagyobb tér, de több idő. Tehát aszélesség  47°30'32.69"Éhossz    …..
Moshi 2009.06.21 21:24:08
@Lacás:

Azért írták szerintem E/3-ban, mert múltkor kamuzta István, hogy nem ő írta, hogy ott volt a parkban, mikor ragokból és a kommentből kiderült egyértelműen, hogy magáról beszélt :)
Csak ez se jött be, mert bele lett írva a "Dia ha hazaér" is... Így kizárásos alapon csak 1 valaki lehetett :)

Viszont fejlődtök ez tény. Egyrészt az E/3-as próbálkozás, másrészt a 3szöges megadás.

Diát a parkban nem találták meg, amikor megvolt konkrétan adva, hogy az emlékműnél lesz egyedül fekete hajú lány... :)
Akkor ha behatároltok 4-5 utcát akkor esélyes, hogy megtalálják.
De azért tény, hogy hihetőbben beadható, hogy egy nagyobb területen/tömegben nem találták meg, mint az, hogy a parkban egy adott szobornál.

Amúgy a kommentekből azt szűröm le, hogy még csak keresni se fognak titeket 1-2 olyat leszámítva aki még ezt beveszi. Szerencsére már a kommentelők többsége vágja, hogy kamu az egész :)
GPS szopás 32303 2009.06.17 20:37:00
Egy hét alatt 32303 látogató, köszönjük!Az ünnep alkalmával plusz vadászat, de kívételesen örömszerzés nélkül: Dia 20.-án, a Múzeumok Éjszakája alkalmával a Millenárison fog feltűnni kb. éjfél körül (max. ugyebár éjjel 2-ig). Senki ne menjen oda, mert nem megy el…..
Moshi 2009.06.19 09:39:28
@GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, :

"@mityu: akkor nyílván tudsz valós, megdönthetetlen bizonyítékokat mutatni, hajrá, muti a képeket, mert pofázni mindenki tud..."


Itt nagyon nem nekünk kéne bizonygatni az igazunkat. Már többen ott voltak és nem láttak senkit.

Jó tudom...
1. Diát leszólították mielőtt elért volna a helyszínre. Ezért ott nem is láthatták
2. Reggel elaludt így a parknál várakozók megint nem láthatták
3. Este az ott lebzselő féltucat, mindenkit leszólító vadász az "ott lévő" feltűnő, fekete hajú, egyedül várakozó lányt képtelen volt megtalálni. De az utca másik oldalán lévőeknek átordibált... :)

Aki meg elolvassa a kommenteket és a postokat rájön, hogy miket kamuztok folyamatosan.
Ezek után még mi bizonyítsunk?

Azért szerencsére kezdenek átlátni az emberek a dolgokon. De nyugi biztos ígyis sokan kimennek majd szopás reményében ;)
Moshi 2009.06.18 15:58:13
@GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, :

"GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, 2009.06.14. 23:38:01

Ma este kb. 4-5 vadász is sorozatban szólított le minden nőt a helyen, nem is túl kedvesen. Ez nem így megy. Tudnod kell, kit keresel, odamész hozzá (nem átordibálsz) és finoman jelzed mi van. Ha ő az, levágja. Mert ez így csak kanos baszkódás volt..."

Ezt akkor a nem netközelben lévő Dia írta? És magát ő-zi? :) De ha nem ő és állításod szerint nem te, akkor ki? :O csupa rejtély...

Meg előző alkalommal már "levadászása" után 2 perccel küldött sms-t, hogy "ne keressetek, szopok" most meg napokig semmi. 1 sms-re csak lett volna ideje ha történt valami.
Meg itt az emberek nagy része kételkedik és ha levadászná az egyik kommentelő az tuti leírná márcsak azért is, hogy dicsekedjen.
Szerintem egyértelmű, hogy nem vadászta le senki...
GPS szopás First 2009.06.11 18:29:00
Na, gyorsan beszámolok, mert mennem kell tova':) Tehát Műcsarnok, kb. 13.00, egy kedves harmincas srác már a lépcsőnél leszólít. Ez már meglepett (vajon akkor a szobroknál hányan lehettek?:) de nem diszkvalifikáltam. Helyette jobban zavarba jöttem, mint hittem, de aztán…..