Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli661009

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalomjegyzék gyanánt Biztonság Konkrét gyanúsítások Autizmus Az egyik leggyakoribb védőoltásokat érintő gyanúsítás, hogy közrejátszanak az autizmus kialakulásában. Az autizmus egy szociális és kommunikációs készségek zavarában megnyilvánuló összetett fejlődésneurológiai rendellenesség, mely…..
zoli661009 2014.03.29 08:06:10
Ha valaki megkérdezi, hogy a harmadik fiúnk hogyan vált "autistává", amely fogalomkör jelent minden olyan egyéni diagnózist, amit egyenlőre nem sorolnak be egyéb részletesebb betegség megjelenéseként, annak elmeséljük, hogy az addig teljesen szokványos fejlődési szakaszt élesen megszakítva, az MMR oltást követően, drasztikus és sokkoló tüneteket okozván, a gyermek teljesen elveszítette lelki és érzelmi karakterét, egyszóval teljesen átváltozott.Valamint elvesztette a beszédalkotó képességét ez idő alatt végérvényesen. Iszonyatos idegrendszeri reakciók, mint általános üvöltések, agresszivitás, éjszakai sírás, érzelem elutasító magatartás, szóval egy olyan belső roppant erős fájdalommal járó folyamat, aminek a végén egy másik gyermekké vált.Kb. 5 év kellett az érzelmi állapot lenyugtatásához, eleinte gyógyszerekkel, de az csak zombivá változtatta, úgyhogy elhagytuk és a feleségem teljes idejében az ő gondozását végezte, emiatt az idősebbek sok méltánytalan hiányt voltak kénytelenek elszenvedni, de a család végül is együtt maradhatott sok áldozatok által.
Személyes élményeimet csak azért osztottam meg a cikkel kapcsolatosan, hogy próbáljam annak a súlyát is érzékeltetni, hogy az orvoskutatásban és cikkek írásában és egyéb szakmai és gyógyszergyártó lobbik érdekérvényesítései mellett ott vannak azok a sok ezer, valós élethelyzetek, akiknek ez a cikk semmit nem ad, de akik még gyermekvállalás előtt vannak, szerintem ők csak a staszisztika személytelen adataiban bíznak, hogy velük ilyen ( sokan nem is tudják, hogy mi ez valójában)nem fog megtörténni.
Szerintem az utóbbi 20 évben érdemi változás ezen a területen nem történt, ez több mint érthetetlen, mert megannyi jogos próbaper megnyerése után hatalmas pénzbeni jóvátétel illetne sok ezernyi családot hazánkban is, ha bebizonyosodna az oltás okozta autizmus.
A tudomány jeles képviselői legtöbbször megállnak az "anyagi" szint vizsgálatánál, és a racionális megközelítés korlátainál. Csupán az elmével felfogható területen "kirándulnak", az azon túli vidéket pedig meghagyják másoknak. Nem így a világhírű magyar agykutató,…..