Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nathacsa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy pár napja napvilágot látott, a Fidesz újra elővette a reklámadó tervét. Az egyéni képviselői indítványok előző ciklusból megismert szép hagyományának megfelelve ezúttal L. Simon László vállalta magára a jogszabályalkotás fáradságos, ámde szép feladatát. A…..
nathacsa 2014.06.06 15:55:25
A reklámadó kétségtelenül a legvisszataszítóbb produktuma a Fidesz-kormánynak – eddig, mert lássuk be, számtalanszor hittük már, hogy ennél rosszabb, pitiánerebb és arrogánsabb lépés már nem lesz. Az unortodox jelzőt kapó előző bagázs a különadókkal, alkotmány…..
Média 2.0 Itt a médiaarmageddon 2014.06.06 09:19:54
A kormány támadások sorát zúdítja a magyar médiára: befolyásolják a piacot és csorbítják a sajtószabadságot. Hétfőn ismét előkerült a reklámadó tervezete (ami ellen még a fideszes lapok is szót emeltek), kedden pedig jött az újabb csapás, az Origo főszerkesztőjének,…..
A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. A kirekesztés a kisebbségek, a társadalom egyes csoportjainak emberi minőségét kérdőjelezi meg azzal, hogy nem tekinti őket másokkal egyenlőnek.…..
  Hirtelen nem tudok szomorúbb dolgot elképzelni, mint Csukás Istvánt a Helyi Téma címlapján. Gyerekkorom hőse a fideszes szennypropagandalap vezércikkében pödri a bajuszát, pedig a lap minden ízében ellenkezik azzal, amit Süsü és a Madárvédő Golyókapkodó képviselt. Az…..
IDEA Intézet Döntött a töredék 2014.04.13 19:11:08
Antal Attila A kormánypártok által kialakított új választási rendszer lényegében 764 702 töredékszavazatot „gyártott le” a Fidesz-KDNP-nek, s ezzel plusz 6 mandátumhoz jutottak. Ez volt tehát a kétharmad záloga, méghozzá azon az áron, hogy a választási rendszerünk…..
Vége a kampánynak, ismét nekikezdhetünk a mentális felépüléshez vezető rögös útnak. Azt mondják, az átlagmagyar olyan 5-7 évet öregszik a kampány során, amin sokat segítene, ha végre levetkőznénk gátlásainkat és kollektíve elkezdenénk meditálni és pszichológushoz…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
nathacsa 2014.04.09 20:24:31
@Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől: Javaslom próbáld ki magadon, ha majd éhen döglöttél, akkor jártasd a p...dat.
A stratégia és a taktika kérdése nagyon fontos terület a vezetők számára. Aki felelős egy cégért, egy társadalmi misszióért az a sokszor a teljes embercsoport életét befolyásolja döntéseivel. Az ország vezetői esetében a lakosság széles rétegei érzik meg, ha a vezeőink…..
"Egyébként ez a Fideszt mindig erősen felülmérik is egy ostoba mítosz" - írta egy kommentelőm az előző bejegyzéshez. Ez az állítás kisebb utánajárással ellenőrizhető: a nagyobb munkát elvégezte helyettem Karácsony Gergely (még kutatóként) és Lakatos Zsuzsa 2006-ban, akik…..