Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devilke87

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Conte a vasárnapi mérkőzést követően a sajtón keresztül is gratulált Clarence Seedorfnak és a Milan csapatának, beismerve, hogy nem számított Juventus győzelemre. A milánóiak edzője a mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Juventust kizárólag egy…..
Antonio Conte megnyugtatta a szurkolókat a Trabzonspor elleni mérkőzés előtt. A szakember szerint csapata felkészült a visszavágóra, és nem védekezni meg Törökországba. "Megpróbáljuk kezünkbe venni a dolgokat." - nyilatkozta Conte. "Egy kiváló támadójátékkal megáldott…..
A Juventus a Real Madrid portájáról mazsolázna, ezúttal a királyiaknál idén kevés szerephez jutó balhátvéd, Fabio Coentrão került terítékre Torinóban, és a hírek szerint komoly esély van arra, hogy az olasz bajnok meg is szerezze a portugál válogatott játékjogát. A…..
Úgy tűnik, hogy Torinóban a jövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni a széljátékra, erre enged következtetni, hogy a Juventust nemrégiben két szélsővel is hírbe hozták. Az egyik kiszemelt az Udinese argentin játékosa, Roberto Pereyra. A huszonhárom éves futballista idén a…..