Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suki Andrea

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még…..
Ma már egyre kevesebb idő marad a kézzel készített különlegességek és meglepetések kivitelezésére, mégis fontos, hogy ne hagyjuk elveszni ezeket a különleges hagyományokat! Nem kell kétségbe esned, ha nem érzel magadban kellő kreativitást vagy nincs elég időd, hogy saját…..
Suki Andrea 2014.03.05 14:08:01
Bábika a főhős, egy elsőosztályos kislány. Boszka mama az utolsó igazi boszorkány anyuka ezen a földön, és Bábika az ő egyetlen, aranyos, és nem mindig szófogadó kislánya. A mese és a valóság úgy keveredik ebben a Bábikás világban, mint ahogy egy kisgyerek fejében azok a…..
Suki Andrea 2014.02.26 10:03:36
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Suki Andrea 2014.02.19 18:29:38
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
Suki Andrea 2014.02.12 08:29:16