Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goMichael

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárban sztár második adásában az ötvenéves Keresztes Ildikó olyat spárgázott a levegőben, hogy a fal adta a másikat, Koós Réka szétvert egy hungarocell-falat, Pál Dénes búgott, ahogy szokott, Dukai Regina műmellekkel csücsörített, Nagy Sanyi meg kimozogta magát a…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
A TV2 nyilvánosságra hozta, kik énekelnek majd a Sztárban sztár második évadában, tessék: Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera, Völgyi Zsuzsi, Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter, Vastag Tamás. A…..
Vasárnap volt az idei Nagy Duett utolsó adása, aminek a győztese végül a Cooky-Hien és a Pokorny Lia-Dolhai Attila párosból került ki. Nyertesként az előbbi duettet hozták ki, és ezen nagyon nincs is mit csodálkozni, hiszem a Pokorny-Dolhai páros azt az What Does The Fox Say? című,…..
Azokat a műsorokat szeretem igazán, amik nem akarnak többek lenni annál, amik. A Nagy Duett speciel pontosan ilyen. A stábnak esze ágában sincs másnak beállítani a profikból, félprofikból, amatőrökből és Fekete Lászlóból álló szereplőgárda tevékenységét, mint ami…..
goMichael 2014.02.11 20:54:23
@Transylvanianmixedgrill: A Más fényeket is a Sipi énekli, nekem abban jobban tetszik :)

Sipos Peti legújabb száma, amit nem a mirigyben énekel, fantasztikus lett: www.youtube.com/watch?v=AuWIVfTbnsw