Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TMblogger

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár óra alatt bejárta a sajtót az a hír, miszerint a román bíróságok a Heineken keresete folytán betiltották a Csíki sör gyártását. Mint minden hírről, erről is bebizonyosodott, hogy nem fedi 100%-ig a valóságot, de több olyan dologra fel kell hívnom a figyelmet jogászként, ami jogilag érdekes,…..
Feltalálók által fizetett közpénzek landolnak Bendzsel Miklós SZTNH-s szabadalmi hivatali elnök kollégáinak zsebében - hangzott el a Parlamentben egy jobbikos képviselő interpellációja kapcsán. A magyar és szingapúri feltalálók befizetéseiből gazdálkodó Szellemi Tulajdon…..
TMblogger 2015.11.19 13:58:39
@vm0:
www.youtube.com/watch?v=NsQaS7XJgMU és
retronom.hu/index.php?q=node/17925
Kiváló Áruk Fóruma embléma.
Retro.
Tisztelt Szerkesztők! Szabó László vagyok, magyar kisvállalkozó. Édesapámmal pár évtizeddel ezelőtt vasúti plombák gyártásába fogtunk közösen. Nehezen indult a dolog, de kemény munkával saját lábunkon álltunk, és ami a legfontosabb: az álmunkat éltük. Nem sejtettük, hogy…..
A Szabadalmi Hivatal vezetése egy botrányos brókercsoporthoz tartozó céget bízott meg jó sok pénzért biztonságának kiépítésével. Kikhez kerülhettek hétpecsétes titkaink? Kecskére káposztát? Egy rókáról több bőrt? Szakértők szerint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának…..
TMblogger 2015.04.14 19:53:38
TMblogger 2015.04.15 09:07:36
@MazdásPali: Úgy látom, hogy a linkek mögött lévő bizonyítékok magukért beszélnek. Egyébként hasznos ha a szabadalmi hivatal is olvassa a blogot, és jobban vigyáz a titkokra, nemde kedves sajtóosztályos? Érdemes lenen valakinek ránéznie a vezetők bankszámláira, honnan is van az a Mazda.
1. Amikor lefulladt a ló… A szántás nehézségeivel kapcsolatos problémák bizonyítottan nem képezik a XXI. századi városlakók mindennapos gondjait. A középkori földművelők azonban jóval nagyobb aggodalommal keresték a megoldást arra, hogy miként tudnák hatékonyabbá tenni a szántást úgy, hogy közben a…..
TMblogger 2015.02.04 22:37:31
@tavolirokon2: nemcsak a kozepkor sotet, hanem a beszolasod is, irjal szellemeset es te is kikerulsz.
Az amerikai szabadalmi hivatalt az utóbbi időben több arra vonatkozó kritika is érte, hogy a szabadalmak megítélésnek folyamata nem átlátható, továbbá fény derült arra is, hogy találmányok egy bizonyos csoportját a többitől elkülönítve kezelik. A hivatal által alkalmazott…..
Milyen a tökéletes brand? Ha erre létezne egyszerű válasz, sok marketinges állástalan lenne, Te pedig nem olvasnád ezt az írást. Nem fogjuk ki neked a halat, de adunk egy pecabotot. Egy jó márkanév megtalálása a siker alapköve. Olyan nevet kell találnod, amely megszólítja és…..
  A Fővárosi Törvényszék szerint európai jogot sértett az információbiztonságáról elhíresült SZTNH, amikor újabb Guinness rekord-kísérletet hajtott végre lassúságával.     Legutóbb arról a példátlan rekordról számoltunk be, amelynél 20 év alatt sem bíráltak…..
  A Videotonnal egy szintről indult Samsung egy év alatt egyedül 7000 %-kal több szabadalmi bejelentést tett, mint az összes magyar cég és egyetem együttvéve. Tudta, hogy a két "csapatot", a Samsungot és a Videotont egyszerre alapították 1938-ban? Tudta, hogy a Vidi először…..