Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aracnem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy kíváncsiság övezte, hogy mit fog lépni a kormány a Kúria devizahiteles jogegységi határozatára, amiben a testület en bloc csak az árfolyamrést nyilvánította tisztességtelennek; az árfolyamkockázat ügyfelekre terhelésével és az egyoldalú szerződésmódosítással…..
Aracnem 2014.06.30 12:18:33
@vizipipa:
Majdnem teljes mértékben osztom a véleményét ,kivéve az átlagkereset témában.Én 2012-ben jöttem nyugdíjba egy bankból.Háttérműveleti területen dolgoztam,főiskolai végzettségem van,nem voltam vezető beosztásu.A keresetem bruttó 295.000,-ft volt.
Egy osztályvezető nettó 400-600 ezer forintot keres ,ettől a poziciótól felfelé a kereset a csillagos ég!!! a jutalmakról nem is beszélve!!! Főosztályvezetői szinten már 10-50 millió ( és ez nem túlzás!!!!) Hát így jön ki az az országos átlag másfélszerese.!!!
Aracnem 2014.06.30 18:23:15
@Hepci:
A tisztességes profit és az uzsora között,azaz a tisztességes profit és az intézményes csalás között óriási a különbség.Afélrevezetés pedig csalás,a csalás pedig büntény és büntetendő!
Ha vállalatok ,önkormányzatok is beugrottak ebbe a hitelkonstrukcióba- mint irtam biztos osztottak szoroztak a cégek gazdasági vezetői-akkor talán nem a hitelfelvevőkben van a hiba. Ennek a pénzügyi tranzakció sorozatnak amit a bankok végrehajtottak
a devizahitelek bevezetése során itt Magyarországon sokkal messzemenőbb céljai voltak.Ezen a módon teljesen tönkre lehet tenni egy országot,teljesen el lehet lehetetleníteni egy gazdaságot.Vajon valaki is elgondolkozott már azon ,hogy mi is lehetett a valós cél?Ingatlanok elárverezése,százezrek földönfutóvá tétele,az ország elhagyására kényszerülők sokasága stb stb. Ez vajon hová vezethet ??És vajon ki veszi meg az elárverezett javakat? Kinek a kezébe kerülnek (kerülhettek )az elárverezett ingatlanok ??
Kevesellte a hálapénzt a műtétet végző orvos. Tisztelt Praxis blog olvasók!   Valaki legyen olyan szíves és árulja már el nekem, mégis mennyi hálapénzt is illik adni egy orvosnak? Történet röviden, nagyobbik, majdnem felnőtt fiam mandulaműtétre kórházba került.…..
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
Aracnem 2014.02.10 13:14:16
@liebend: @christophe: Értem és nem is azt mondom,hogy úgy kell csinálni mintha semmi sem történt volna,de a történelemben sok olyan esemény volt amire nem lehet az emberiség büszke és mégsem csámcsogunk rajta évtizedekig!Az én véleményem az amit már irtam: hogy zárjuk le a múltat jelen...jövő...És persze nem kell elfelejteni az elveszített szeretteinket sem csak már ne csináljunk még 70 év után is politikát belőle!
Aracnem 2014.02.10 13:27:33
@christophe: Az arányokról oedig annyit,hogy mivel kevesebbek ők mint bárki más! Emberek! és azt a halált ami a koncentrációs táborban várt rájuk senki "nem érdemelte ki" Mi itt csak irkálunk össze viszza és tudjuk egyáltalán mi is volt a valóság??? Honnan tudjuk? A történelem könyveinkből ,amelyekről már többször bebizonyosodott,hogy nem mindig a valóságot adta vissza!Én még ellen foradalomról tanultam,a gyerekeim meg már forradalomról és sok egyéb más is már egészen másképpen van a mai történelemkönyvekben visszaemlékezésekben mint az én időmben.
Én olvastam olyan könyvet ami arról szólt,hogyan adták el a gazdag zsidó gyárosok a saját fajtájukat Hitlernek! Milyen egyezséget kötöttek azért hogy a vagyonukat átmenthessék,kiket áldoztak fel ezért! Hogy igaz-e ez? Ki tudja? Hogyan tudnánk mi egyszerű átleg emberek ezt eldönteni.Csak fröcsögünk itt össze-vissza mindenféle trágárságot,hülyeséget!!!