Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unicornis

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1993. február 26-án bomba robbant a World Trade Center északi tornyának tövében. A merénylő tervei szerint a detonáció ütötte lyuk miatt az épület rádől majd a déli toronyra, elpusztítva mindkettőt. A terv nem egészen így sült el, de amellett, hogy 6 ember életét vesztette,…..
Unicornis 2014.02.09 23:09:03
@Jissi:
Azt csak bízd ide! Nem tudsz te rólam (és a csapatról) semmit......
Másrészt túl nagy légyszámú fosztogató bandák amúgy sem lesznek egyben sokáig. Mert egy ekkora anarchikus bagázst nagyon nehéz egyben tartani! Még egy karizmatikus rátermett vezetőnek is nehéz. Mert nem tud kialakulni egy olyan erős bajtársias viszony mint egy prepper csapaton belül.
Mert amíg jól mennek a dolgok, és van zsákmány (kaja) is bőven, addig nincs gond. De ha fogytán az ellátmány akkor majd saját magukat kezdik el belülről erodálni, bomlasztani. És kisebb (egymással is harcban álló) csoportra szakadnak szét! 20-30 embernek pedig elég sok kaja kell. Egy-egy átlagos családtól zsákmányolt (őket tudják veszteség nélkül legyőzni) élelem max. egy vacsorára elég nekik. Egy felkészült prepper csapat megtámadása esetén pedig, fogynak majd rendesen, mert nem várt kemény ellenállásba ütköznek. Még ha le is győzik a preppereket elég keserű győzelem lesz az nekik.