Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorna

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Olvasóim, elérkeztünk a fináléhoz. A másfél órás finálé gigahogyvoltja következik, és ezzel elbúcsúzunk a Battlestar Galacticától. Véget ér hőseink epikus utazása, és egy időre lezárulnak a hogyvoltok is. Köszönöm, hogy olvastatok, remélem, a The Plannél vagy a…..
lorna 2014.10.26 22:29:26
@Elim: Nem a hülyéktől akartak megszabadulni, hanem a középosztálytól! Mert a vezetésük szerint a középosztály csak ballaszt. Aztán persze egy szennyezett telefonkagylóról származó vírus eltörölte a golgafrinchami civilizációt, de ez már egy másik történet.
Több weboldal is megosztotta az alábbi videót, ilyen vagy hasonló szöveggel: Egyelőre csak a kínai tescóban készítik így télen, amikor nem terem meg még a fóliában sem a káposzta és a saláta. Kicsit durva, hogy hol tart a mai világ, már zöldségeket is képesek vagyunk…..
Aki korábban felkészült a 2012-es világvégére, vagy csak az újra divatba jövő zombik miatt érzett némi késztetést arra, hogy bespájzoljon némi élelemmel, lőszerrel, üzemanyaggal és láncfűrésszel, az most dörzsölheti a tenyerét, mert kitört a zombi apokalipszis, és ezt a…..
Hónap eleje óta kering a neten egy videó, amin egy piramist lehet felfedezni az 1999 RQ36 jelű aszteroidán. A videó gyorsan népszerű lett, főleg ufóhívő körökben. Egy hír a sok közül: "A NEOSSat kanadai műhold egy titokzatos tárgyat fényképezett le a 101.955 (1999 RQ36)…..
lorna 2014.08.02 18:02:43