Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sttiletto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nem sokkal 9 után újabb magyar Gripennel, a 30-assal történt súlyos repülőesemény, ezúttal Kecskeméten. Hálistennek a pilóta ezúttal is túlélte. Kádár Sándor őrnagy katapultált, az eddigi hírek szerint sajnálatos módon csigolyatörést szenvedett. Ezúton is jobbulást…..
Jens Stoltenberg pályája Amerika-ellenes követségdobáló baloldali tinédzserségtől, szovjet ügynökökkel történt találkozókon és Oroszországgal miniszterelnökként való tárgyalásos határrendezésen át vezetett a NATO-főtitkárságig. Bár elődje alatt kezdődött az a…..
sttiletto 2015.03.11 22:57:09
@Kelepisti:
Köszönöm a könyvet
A szokásos légierős-légvédelmi blogbejegyzéseknél is előfordult már, hogy szárazföldi technikáról készített képekkel is szolgálhattam. Ezúttal a múlt héten a tatai dandár szomódi lőterén tartott szakaszszintű, éleslövészettel egybekötött harckocsi-gyakorlatról…..
proletair & Rammjaeger83 „Oroszország sosem volt olyan erős, mint amilyen lenni szeretett volna, és sosem annyira gyenge, mint azt gondolják." – Vlagyimir Putyin A viszonylagos jóléthez és nyugalmas állapotokhoz szokott laikus szemlélő evidenciaként kezeli a technológiai…..