Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristingail

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rekordmennyiségű olvasó küldte be, mindenkinek óriási köszönet, az Auchan marketingeseinek pedig egy átgondolandó kérdés, hogy nem érdemes-e ezentúl mindig a nyomda ördögéval játszani, ha a dolog ennyire népszerű. ..
kristingail 2009.11.25 19:19:35
Az előző héten is nagyon elverte az RTL Klub a TV2-t, több mint 12%-kal. Különösen a 18-49-es célcsoportban jelentős az előnye, majdnem 23%. Az MTV sehol sincs.Az RTL Klub szinte minden egyes műsorban legyőzte a TV2-t (zárójelben a nézettség): a Balázs (37%) megverte a Sanyit…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Spoilerfóbiás olvasóik kedvéért csak az ugrás után áruljuk el, melyik ABC-sorozat midseason cliffhangerje lesz egy hatalmas katasztrófa, ami nem egy emberéletet követel majd, közük egy kulcsszereplőét is. Klikkoljon, aki bátor, képeink is vannak! A Született feleségekről van…..
kristingail 2009.10.27 23:30:50
talán senkinek sem árulok el nagy titkot, ha frappáns summázatként annyit mondok, szar. ha kevésbé szeretnék frappáns lenni, annyit mondanék, elég szar, de van rosszabb is.maga az eljárás tényleg nem vészes, aki gyakran hánytatja magát vagy szeret hányni, azoknak bátran merem…..
Felvettük mind, és csak néha tekerünk bele másnaposan. Megnéztük, mit kínáltak a tévék szilveszter este, hogy mit is kapott a papírtrombita meg a csomag szerpentin mellé ezen az éjszakán, az, aki tévé elé ült, mert beteg volt, vagy már hatodik napja ivott, és nem bírta a…..