Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toportyán Euzébiusz (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
Az mekkora már, hogy a zenekarok tagjait beleszámolva is csak néhány száz főből álló hazai doom- stoner- sludge- egyéb szőrös metál színtér is lop egymástól. Illetve egész pontosan, hogy a Blackhoney nevű zenekar - mondjuk úgy - jelentős mértékben merített a fenti képen…..
Iron Maiden: Paschendale „Ez a dal tipikus példája annak, amit eposznak hívunk” – mondta Steve Harris az Iron Maiden zenekar basszusgitárosa. Az eposz verses formájú és hosszú elbeszélő költemény. Témája valamilyen történet, formája a történelmi előadás lírai…..
Nemrég írtunk a Metallica glastonburys koncertje körüli véleményáradatról, ám mivel az azóta sem állt le, most beszámolunk a folytatásról. Talán a legfurább hír, hogy Glastonbury-rajongók egy csoportja internetes kampányt indított abból a célból, hogy töröljék el a…..
Toportyán Euzébiusz (törölt) 2014.06.04 12:27:54
@MrZombieEater: így akarnak ismertséget szerezni,ha már a zenéjükkel nem jött nekik össze.
Lévai Zoltán, a BME Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék professzora múlt héten levelet írt Újbuda városgazdálkodási igazgatójának: azt kéri, a hallgatók kérésére építsenek lépcsőt BME-hez közeli, Goldmann téri buszmegállóhoz. Itt naponta diákok ezrei járnak…..