Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amália Veres Zoltánné Hódi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az közismert, Magyarországon relatíve  magas a kórházi fertőzések aránya. A nemzetközi átlagnál jóval többen halnak bele a kórházi fertőzésekbe. ..
Amália Veres Zoltánné Hódi 2018.10.05 19:36:47
@István Pintér: Jogos ott lenne a helyük!!! Csak hát ugye, egyik 19, a másik egy híján 20!!!! A parlament többségének, és akik már nincsenek ott, ott lenne a helyük!!!
Ritkán, de előfordul, hogy az ember egy cselekmény ismétlődésének pillanatát éli meg a jelenben… Nemcsak azt érezzük, hogy jártunk már ott ahol éppen tartózkodunk (egyszer már jártam itt érzés), ugyanígy, ugyanolyan feltétek mellett (persze soha sem jártunk ott), hanem az elkezdődött cselekménynek…..
Az ember mostanában, amikor már elég sokat tud a betegségekről hajlamos figyelmen kívül hagyni: a betegség cselekmény, melynek belső törvényét alig lehet befolyásolni. Gyógyszerek vannak, gyógyítás néha van, néha nincs, de gyógyulás sokszor előfordul. Az ember viszonya a betegséghez és a halálhoz…..
Amália Veres Zoltánné Hódi 2014.05.31 22:50:14
Mióta készülök, hogy elmondjam neked szerelmem rejtett csillagrendszerét; egy képben csak talán, s csupán a lényeget. De nyüzsgő s áradó vagy bennem, mint a lét, és néha meg olyan, oly biztos és örök, mint kőben a megkövesült csigaház. A holdtól cirmos éj mozdul fejem…..
Amália Veres Zoltánné Hódi 2014.02.09 00:59:06