Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsi Tolnai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017. 03. 10. Ma délelőtt volt a mélypont. Tegnap olyan 15 órát dolgoztam, itt 6 órákat tudok aludni (a fektetés és a reggeli rutin között nincs 8 óra). Tegnap este már csak suttogni tudtam, a ma reggeli, öt óra hosszú rutin közben éreztem, hogy az erőim végén vagyok. Észrevettem, hogy fáradtan nem…..
Erzsi Tolnai 2018.04.23 23:15:23
E sorok írója is Erzsébet, így megengedem magamnak a  szokásosnál  személyesebb hangvételt ebből a jeles alkalomból.  Kisiskolás  koromban  az iskolába ketten jártunk Erzsébetek. Annyira szerettem volna Móni, Szilvi, Kriszti, Kati , vagy például Zsófi lenni! Olyan névre…..
Nem múlik el a szerelem Csak fegyelmezett lesz. Szavak nélkül is mindent tudó, Pillantásból is értő Messzeségből is megérző A lélekrezdülést is fölfogó Bizonyosság. Nem múlik el a szerelem Csak aggódás lesz. Minden köhintést számontartó, Mindenben betegséget szimatoló…..
Erzsi Tolnai 2014.08.09 01:54:01
New York az USA északkeleti részén, New York államban található. Több mint 20 milliós lakosságával a világ egyik legnépesebb városa. Az amerikai kapitalizmus, a szabadság és a demokrácia szimbóluma. 2013 decemberében lehetőségem nyílt négy napot tölteni ebben a nagyszerű, és…..