Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsindzsin

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, talán 4-5 adásnak kellett lemennie ahhoz, hogy végre tényleg értelme legyen a Rising Starnak. Eljött a párbajok ideje, végre tényleg csak énekelni tudó emberek szerepeltek, akik között kifejezetten erős hangokat is lehetett hallani. A készítők minimálisra, vagyis…..
Neked az volt?Könnyen túl tudtál lépni a reggeli rosszulléteken? Voltak egyáltalán ilyen reggeli kalandjaid? Hányan álltak melletted, hogy támogassanak? Voltak mélypontjaid, vagy az egész terhességed alatt a nagykönyvben leírtaknak megfelelően kicsattantál az egészségtől,…..
A 2011-es év elég sok váratlan fordulatot hozott a számomra. Épp csak kikecmeregtem (úgy ahogy) egy szerelmi csalódásból, aztán a névnapom úgy alakult, hogy felmentem abba a lakásba, ahol ezzel a csalódással együtt éltem. Nem feküdtem le vele, de így talán még rosszabb volt:…..
Vagyis arról, hogy miért indítom el ezt a blogot.Fiatalon - 23 évesen - lettem terhes és a páromon kívül senki nem támogatott a terhességem során, majd mikor már azt gondoltam, hogy az egész gyerekesdi legnehezebb része az, hogy a vaskalapos őseidet jobb belátásea bízd, elkezdtem…..