Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antropomorf (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor Janukovics ukrán elnök ma bejelentette; előrehozott elnökválasztásokat tartanak, visszaállítják a 2004- es alkotmányt, mely korlátozza az államfő hatalmát, és addig is egységkormány irányít. Persze valójában ő irányít addig, amíg le nem váltják az eddig meg nem…..
Ez egy rendhagyó poszt lesz, aki a szokásos külpolitikai jellegű fejtegetésekre számít, kicsit csalódni fog. Azt bármelyik hírportálon megtalálhatja a kedves Olvasó: hány halott, sebesült van egyik vagy másik oldalon, mit nyilatkozott Merkel vagy éppen Putyin, és mit csinált…..
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..
Antropomorf (törölt) 2014.02.14 12:50:49
@DirtyHarry: Esetleg valami releváns vélemény?
Antropomorf (törölt) 2014.02.14 12:58:11
@DirtyHarry: Mindkettő bűncselekmény.
Szerintem nem jó ötlet, hogy az orvosnak kellene mérlegelnie, hogy melyikről beszél és melyikről hallgat.
Antropomorf (törölt) 2014.02.14 13:03:44
@DirtyHarry: Ebben egyetértünk, ne az orvos morális iránytűje legyen a döntő.
Azért indulok a választáson, mert tenni akaró baloldali vagyok. Erre vágja rá az átszellemült ATV-néző, hogy ez önmagában még nem indok, hiszen van MSZP, E14, DK, összefogás meg anyámtyúkja. Úgyhogy ki kell fejtenem az előbbi választ: aktívan szeretnék részt venni a…..
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..