Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxwell, a fontoskodó birka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Brüsszel, 2016. március 23., szerda. Le jour d’aprés le choc – a sokk utáni nap, ahogy a tévé állandó szalagcíme hirdeti. Ezt nézi a sarki arab fodrászüzlet közönsége is, szemmel láthatólag megrendülten – de azért közben csattog az olló. Vendég van, munka van. A boltok, kávézók, éttermek…..
Eredetileg ott sem lettem volna, aztán meg majdnem igen, végül mégsem. Röviden így foglalható össze a sztori, a hosszúért olvassanak tovább!..
maxwell, a fontoskodó birka 2016.03.23 11:14:47
@Laikus Érdeklődő: Ne zavard össze szegény libseviket!
Nem gondoltam, hogy erről írnom kell. Úgy gondoltam, hogy az elmúlt években azért egyre több ember jön rá, hogy nem az állami szabályozások minőségével, hanem azok meglétével van a probléma. Az alábbi írás kiválóan mutatja, hogy még mindig vannak, akiknek ezt el kell…..
maxwell, a fontoskodó birka 2015.06.05 19:39:52
@Lord_Valdez: Ez nem változtat a tényen, hogy a '68-as szellemiségű barmok mellett elrobogott a történelem.
Levelet kaptam. Az FTC Zrt. hírlevele landolt elektronikus postafiókomban. Finoman szólva se vagyok a hírlevelek elkötelezett rajongója, ezért aztán nem fogadtam különösebb örömmel a két nap különbséggel kétszer is, közel azonos tartalommal kiküldött hírlevelet. Egy kicsit se…..
Maga Goebbels választotta ki a lányka képét a tökéletes árja bébi megtestesítőjének, pedig a kislány zsidó volt.   Hessy Taft portréját széltében-hosszában terjesztették képeslapokon, plakátokon, újságokban a náci Németországban. A ma 80 éves nő nemrégiben átadott…..
maxwell, a fontoskodó birka 2014.07.03 10:25:25
Belgiumban volt egy megdöbbentő esemény, ami miatt tűzoltók mosták a „mocskot” a bíróságokról és a minisztériumokról, a társadalom pedig megdöbbent és fellázadt. Konkrétan megingott a belga közszférába vetett hit, mivel a legjelentősebb közszereplők emberkereskedelem és…..
maxwell, a fontoskodó birka 2014.06.11 11:38:14
Ha már unjuk nézni a focit vagy a kosárlabdát, netán mi magunk kezdenénk el valamilyen sportot, érdemes utánanézni milyen új, alternatív lehetőségek állnak rendelkezésünkre. A most következő néhány példa arra bizonyíték, hogy az emberi kreativitás (és hülyeség)…..
maxwell, a fontoskodó birka 2014.05.05 20:14:04
A történelem során megszokott volt, hogy a gazdagok kevesebbet, míg a szegények többet dolgoznak. Érthető, mi másért is lenne értelme gazdagnak lenni, ha nem azért hogy ne kelljen güriznie az ember. Az Economist gazdasági lap nemrégiben megjelent cikke szerint azonban az elmúlt…..
A Facebook 2004. feburár 4-én indult el, és 10 év alatt a világ legnagyobb közösségi oldalává vált, egy 2012-es adat szerint több, mint 1 milliárd regisztrált felhasználója van. A Facebook olyanná vált, mint a kedvenc kávézónk vagy pékségünk, naponta meglátogatjuk. Az…..
maxwell, a fontoskodó birka 2014.03.13 06:59:21
​Ukrajnában éjjel a rendfenntartók lecsaptak a tüntetések központjául szolgáló Függetlenség térre (Majdan) és elfoglalták a tüntetők főhadiszállását, a Szakszervezetek Házát. Eddig huszonöt halálos áldozatról számoltak be, miután tegnap kiújultak az összecsapások…..
Tavaly év vége óta jelentős bírálatok kereszttüzébe került az Európa Unió egyik legpedánsabb tanulójának számító Németország. A főként amerikai kezdőlökéssel megindított kritikaáradat – amely azóta az Unión belül is igen jó táptalajra lelt – éles hangon felszólal…..
maxwell, a fontoskodó birka 2014.02.18 20:17:56
A ma délután elrajtoló téli olimpia az elmúlt pár napban leginkább arról híresült el, hogy az újságírók elárasztották a Twittert az őket fogadó körülményekről készült fotókkal és beszámolókkal, de azért azt se felejtsük el, hogy minden idők legdrágább olimpiája…..
A legfrissebb ONYF (Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság) adatokat alapul véve a Figyelő elkészítette a budapesti és az országos nyugdíjtérképet, amin "feketén-feherén" látszik, hogy hol laknak Budapesten belül és az országban, az átlagos számok tekintetében,…..
Nyúljunk forró témához. A legforróbbhoz. Kényelmesebb lenne persze hallgatni, tudván, hogy egy ilyen témában balról meg jobbról is súlyozni, centizni, méricskélni, mondatonként, szavanként elemezni szokták az egyszeri véleménynyilvánítót, de mit lehet tenni. Beszélni, írni,…..