Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elZorr

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök kérdés, hogy mit válasszunk, de igazából erre roppant egyszerű válaszolni. Néha nem árt kicsit kikapcsolódni és étterembe mászkálni, mert hátha felfedezünk valami új ízt vagy ételt, amit be tudunk építeni az otthoni repertoárba. Viszont minden nap étterembe kajálni az…..
A sok ezer darabos kirakósok mellett érdemes megnézni az egyéb online puzzle játékokat is, hiszen ezeknél is lehet nem kevés puzzlet találni. Ezek nem hosszú napokig tartó kirakósok, hanem inkább 5-10 perces egyszerűbb verziók. Ennek az az előnye, hogy így is tudunk velük online…..
Egy osztálykirándulás megszervezése mindig nagy dilemma, hogyan lehet olcsón, tartalmas és mégis élvezetes kirándulás összehozni. Egy vidéki számára Budapest vonzó célpont lehet.Már bevált, jó kis kirándulás részleteit osztom meg. A célállomáshoz a távot busszal tettük…..
Az albi keresés soha nem egyszerű dolog, hát még ha egy akkora városban kell mindezt megtenni, mint Budapest. Ebben nyújt segítséget a neten található tengernyi hirdető oldal, mint az albérlet budapest, ahol szöveget is lehet írni, meg be lehet jelölgetni egy rakás tulajdonságot,…..
Az egyik helye Budapesten, ahova életében legalább egyszer minden magyar ember ellátogat az a Hősök tere és a mellette található fővárosi állat és növénykert. Az állatkert 1866-ban nyitotta meg először kapuit a látogatók előtt és a sok viszontagság ellenére is sikerült…..
Minden ami Budapest Budapest Metró 2015.04.21 16:44:59
Az egyik legjobb és leggyorsabb közlekedési eszköz a nagyvárosokban a metró. Mivel nagy nehezen sikerült a negyediket is összehozni (ok félig..), így már négy metróvonal van a fővárosunkban. Más nagyobb városokhoz képest ez sok van épp kevés, attól függ merre nézelődünk. Pl…..
Az már gondolom a blog nevéből és a domain címből is kiderült, hogy itt bizony Budapestről tudsz olvasni, de azt még nem tisztáztuk, hogy mégis melyik Budapestről. Bizony, van másik település is fővárosunkon kívül, aminek Budapest a neve, sőt igazából kettő is. Mindkettő…..
Ha az internet segítéségével szeretnél egy szép ajándékot karácsonyra vagy esetleg magadat szereznéd meglepni egy jó kis játékkal, akkor a puzzle igazán neked való szórakozás lehet. A puzzle webáruház széles választékkal és rövid szállítási idővel várja a betérő…..
Ha kicsit el szeretnél térni a klasszikus puzzle játékoktól, akkor ideje kipróbálnod a 3D puzzle termékeket is. Ezek egy része már majdnem olyan mintha makettoznánk, de annál azért jóval egyszerűbb őket elkészíteni, hiszen sem ragasztani, sem festeni nem kell őket.  A…..
A gyerekeknek szóló kirakósok általában könnyen megkülönböztethetőek a többitől, hiszen a képek általában valamilyen mese világába kalauzolnak el minket vagy épp valamilyen jó kis rajzok találhatóak a képeken. Ilyen lehet például a hercegnők vagy épp a Jégkorszak mese…..
Ha puzzle, akkor sokan tájképekre meg cicákra és hasonlókra gondolnak először, amik igaz, hogy szépek és jók is, de manapság már sok egyéb témakör is igen szép kínálattal rendelkezik. Mint a címben is olvasható most  a festmény puzzlekről ejtsünk néhány szót. Elsőként…..
Ez egy nagyon jó kérdés és igazából könnyen össze lehet foglalni, hogy mire kell figyelni puzzle vásárlás közben. A hivatkozáson található játék webáruházban pl sok hasznos infót is találhatsz, így ebből kindulva összefoglalom, hogy mire érdemes figyelni. 1. Puzzle…..
Ez egy kisebb blog, amin a puzzle játékokról és kirakósokról tudsz olvasni. Amúgy általában a két elnevezés jelentése általánosságban eltér egymástól. Kirakós kifejezést többnyire, akkor használjuk, ha kisebb darabból álló, de nagyobb méretű, nem klassziksu puzzleről van…..