Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leiah

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Leiah 2011.10.27 13:28:34
Furcsállom, hogy valaki, akiről ránézésre süt, hogy napi háromszori étkezéshez, saját szobához, divatos ruhákhoz, gondtalan fiatalkorhoz van szokva, akinek lehetősége van rá, hogy már huszonévesen videoklipben önkifejezze magát (aminek elkészítéséhez természetesen minden modern kütyü adott), aki a saját bevallása szerint is eljuthatott a diplomáig, az hogyan gondolhatja, hogy amit csinál, amiről énekel, az hiteles... A lányzó arcáról süt a "rettegés", látszik, hogy kétnaponta megverik a "mássága" miatt, az is nyilvánvaló, hogy szegény alig meri elmondani a véleményét, annyira hozzá van szokva ahhoz, hogy a szabad véleménynyilvánítást ebben a rettenetes országban megtorolják, egyszóval igazi elnyomott, nehéz sorsú huszonévest láthatunk, ha Dorottya ártatlan, nyílt arcába nézünk.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a teljesség igényével a klipben összeszedtek némi valódi nyomort is, persze ez is relatív, hiszen akkora baj mégsem lehet, ha nálunk még a fogatlan hajléktalannak is van hozzá legalább egy okostelefonja, hogy feltöltse a netre a véleményét erről a mocskos rendszerről.

Ahogyan azok a diplomások is igazán szánnivalóak, akik az aljas rendszertől ingyen kapott diplomájukkal most kénytelenek külföldre disszidálni, hogy már az első munkaévük végén fussa nekik Audira is, meg saját házra is.

A kedvencem azonban mégis azok a harmincévesek, akik több diplomával a kezükben, stabil egzisztenciával sem képesek felnőni, és családot alapítani, inkább felkapaszkodnak egy hordóra, és vinnyognak, hogy nekik mennyire rossz. Nyavalyognak, hogy nincs mire családot alapítani, pedig a lehetőség adott, csupán az akarat hiányzik. Sokkal kényelmesebb ugyanis egy sör mellett a rendszert szidni a divatos egyetemi pincében, mint kisbabát pelenkázni... Pedig ami az ő életükből hiányzik, azt a rendszer nem fogja tudni megadni nekik.
Remélem, hamarosan lefordítják az alkotók több nyelvre is ezt a fantasztikus művet. Minél több külföldi látja, annál érthetőbb lesz mindenkinek, hogy mennyire diktatórikus államban is él a magyar.
Kezdhetném itt a szokásos Facebook magasztalással, de a közösségi oldal már valóban annyira meghatározó lett sokunk életében, hogy erre talán nincsen szükség. Azonban ahogy növekszik a felhasználók száma, úgy ütközünk nap, mint nap idegesítő ismerősökbe, teljesen…..
Leiah 2011.07.29 13:19:34
@Tökinger: Azért az anyukák védelmében írom: hidd el, kiborító hónapokon/éveken át csak babagügyögést hallgatni! Az ember tudata beszűkül, és nagyon vágyik néhány értelmes, felnőtt gondolat után... Aztán, amikor végre alkalmad nyílik, hogy felnőttel beszélgess, másról sem tudsz beszélni, mint a gyerekről, mivel ő tölti ki a napjaid 24 óráját. Ördögi kör, én úgy védekezem ellene, hogy ha tehetem, fórumozok, és véletlenül sem gyerektémában! :)
Napok Kedves fiam, Brútusz... 2008.03.05 09:30:00
Amikor ezt a blogot kezdtem, csak bohóckodtam, nem vettem komolyan. Minek az? Miért kellene tudnia a világnak, mi történik velem? Vegyek egy füzetet és írjam le abba, ha annyira íráskényszerem van.Most azonban történt valami. Sajnos. Elment a szeretett kiskutyám, Brútusz,…..