Regisztráció Blogot indítok
Adatok
De kérem, én ott sem voltam! (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha baloldal vezetői tudtak Simon Gábor maffiózó énjéről, akkor azért kell azonnal menniük, ha nem tudtak róla, akkor meg azért kell rögvest eltakarodniuk. De az a legszomorúbb az egész történetben, hogy mindezek ellenére lesz több mint egy millió ember, aki április 6-án rájuk…..
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.03.11 08:44:49
@Prolibarát: Simon bissau-guineai útlevele már kalandregénybe illő!
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.03.02 10:38:50
@Sir Galahad: Tényleg gyanús, hogy Gyurcsány kinek is dolgozik valójában, hiszen minden megnyilvánulása a Fideszt erősíti.
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.02.28 10:08:34
@♔batyu♔: Csak azért vannak még mindig szabadlábon, mert így több hasznot hajtanak a jobboldalnak, mintha sitten rohadnának.
Lehet mutogatni őket a médiában és ijesztgetni velük a jóérzésű embereket.
Úgy néz ki, hogy működik a dolog. A baloldali összefogásban az a jó, hogy kortól, nemtől és világlátástól függetlenül mindenki talál benne legalább egy olyan politikust, akitől a gyomra felfordul. Így aztán sikerült is közel húsz százaléknyi passzív szavazót aktivizálni.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.02.22 09:57:18
@Ska: Csak azért van szabadon még mindig Kuncze és a többi ballibsi, mert így több hasznot hajtanak a jobboldalnak, mintha sitten rohadnának.
Lehet mutogatni őket a médiában és ijesztgetni velük a jóérzésű embereket.
Simon Gábor - immár munkanélküli, de még szabad - megélhetési politikus lebukásával kapcsolatban van egy szál, amit én nem láttam kifejtve, pedig talán sokkal jellemzőbb, mint maga az ügy: az a bizonyos három nap csend, és ami mögötte van. A Magyar Nemzet február 1-jén,…..
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.02.14 09:48:34
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.02.14 10:35:23
Miközben mindenki azt találgatja, honnan van az MSZP elnökhelyettesének Bécsben dugdosott negyedmilliárdja, az igazi kérdés, amit minden igaz korrupt magyar embernek fel kellene tenni, az az, hogy miért volt ilyen végzetesen béna Simon Gábor, amikor pénzmosodák kínálják…..
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
De kérem, én ott sem voltam! (törölt) 2014.02.07 11:13:09
@MACISAJT: Azzal, hogy lemond a mandátumáról, megszűnik a mentelmi joga is, tehát hamarosan várhatja a rendőröket otthon.
A HírTV persze véletlenül éppen ott lesz, amikor a rendőrök bilincsbe verik.