Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeffrey Dahmer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerte a történelemben - de legismertebben a nácikkal kapcsolatban - használják e fogalmat azokra, akik aktívan  közreműködnek saját országuk elárulásában. Magyarul nem azok, aminek látszanak, hanem épp ellenkezőleg. Ha úgy tetszik: ügynökbrigád. Vagy Őfelsége Ellenzéke.…..
JóVáros Blog Muníció 2014.02.02 11:02:50
Najó, ám legyen. Nálam jobban kevesen ismerik Kocsis Máté múltját és tetteit. És ugyan nagyrészét már megírtam korábbi blogomon - éppen az ellene folyó harc lelki és intellektuális bázisaként hoztam létre - de ott egyenként, és kifejtős módon. Országgyűlési kampány van.…..
Jeffrey Dahmer 2014.02.09 01:51:20
@Fél, retteg Orbán hogy itt is Ukrajna lesz!: Biztos is hogy tanultak, de azt öcsém nem tudják fölülmulni! Ukrayna meg akkor jönne ha, a négyszemü köcsög Gyurcsán visszapofátlankodna a tutiba. Mehetne a levesbe a kopasz szabó is
JóVáros Blog Tárcsere 2014.02.03 06:28:15
Tegnapi, Kocsis Máté kétes ügyeiről közzétett írásomnak már utóélete van. Olyanok, akik szintén harcolnak ellene, és nehezen viselik azt a fajta gátlástalan hazudozást, aminek Kocsis az etalonja, eljuttattak hozzám különböző iratokat és információkat. Súlyosbítják Kocsis…..
Jeffrey Dahmer 2014.02.06 00:28:52
@08.szabogabor: Csingcsing, új vendég van, kopasz. vagy kinőtt már a pázsit a fejeden? amióta nincsen nagy feketeautó meg zorallok a picsádban? az van hogy én nem is értem mit hepajkodtak itt körülötted a firkászok meg a tévé. Csak egy helyi zsebJúdás vagy, az ilyet mindenki kiköpi. Elárultad a Józsit, testőrről lefokozod faszom portásra meg ki tudja hány spanodba rúgtál bele, anyád se szeret