Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukalako

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
kukalako 2008.01.11 23:38:05
kaminer: A "személyeskedés" kifejezésedet pedig nem értem - ki NEM "személyeskedett" a kommentek közül? Ez erős csúsztatás. Egyébként az egész thread személyeskedésből indult, és én pontosan annak örülnék, ha nem lenne az annyira szentimentális és giccses, mint amik indultak pro és contra (tanárképzés vs. Sz.G.).

Én azt tartom, hogy a videó "elterjesztéséről" Sz.G. és a készítő tehet (elvégre nélkülük nem jött volna létre és nem került volna másokhoz; továbbá Sz.G. semmit nem tett azért, hogy ne terjedjen el), és azt is tartom, hogy maga a videó önmagában egyáltalán nem aláz meg senkit. Bizonyítsátok meg miért: ha fölveszlek az utcán és felrakom a netre, akkor most szar ember vagyok? És ha személyesen veszem fel veled és rakom fel, rólad? Egyszóval Sz.G. és aki felvette vállalta a tett következményeit, valamint, azok akarják éreztetni, hogy erkölcstelen föltenni a videót, akik MEGALÁZÓNAK tartják a tartalmát a személyre nézve. Ezt gondoljátok már végig, mielőtt további baromságokat írtok (egyesek). A megalzátatásokról meg azok tehetnek, akiknek az a céljuk, hogy megalázzák. Nekem nem, de volt már sok jelentkező. Tehát: nem túl értelmes pont a személyeskedést ellenem felhoznod, elég sok ÉRVET hoztam már fel, amire te semmit sem reflektáltál, mielőtt minősítettél, csak minősítettél.

És tartom az állításomat: a videó (youtube)felrakásának szellemét nem értem milyen logika alapján azonosítjátok a subbás kommenttel. Inkább erről beszélgessetek tovább (de én már nem szeretném tovább éltetni a threadet), ne a tanárképzésről, ami legalább annyira lehet "személyeskedő" olykor, mint az én beszólásaim.
köszi