Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eraszmusz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. december 21. óta lehet élni a kormány "ajándékával", ami Stabilitási Megtakarítási Számla néven fut. A tennivalók: 1. Keresni kell egy magyar bankot, ami már kínálja az új számlát.2. Nyitni kell egy Stabilitási Megtakarítási Számlát, minimum 5 millió forint…..
eraszmusz 2014.02.05 22:08:30
@kvadrillio:
Kedves Kvadrillio, neked lenne annyi eszed és iskolai tanulmányod, valamint egyszerű paraszti eszed akkor elgondolkodtál volna egy kicsit mielőtt leírod e nagy butaságot.
Lehet a Fidesz-KdnP-Jobbik csoport neked örömet és komoly jövedelmet adott amiért azt támadod aki gondolkodik és megpróbál építeni, s a sok megpróbáltatás után még mindig tűr mint a sok-sok magyar akit egy csapatnyi fiatal félrevezetett, szeretném ha végig gondolnád azon pénzek melyek ezen embereknek nem kell, most, mert nem akarnak azonosulni a Náci német birodalom emlékével melyben sokakat csak a fajtájuk miatt irtottak, nem másért. Te mit tennél ha szüleid, nagy szüleid szintén elpusztultak volna egy oktalan ember miatt, Te azonosulnál vele?
Jó gondolkodást, áldott napot.
eraszmusz 2014.02.05 22:11:01
@Kámasuka: Mond jó elmebetegnek lenni, vagy csak attól vagy nagy fiú mert valakit lehet bántani, ha unatkozol akkor sportolj vagy végezz kerti munkát. Az legalább elfáraszt és nem kell közben a borsót tologatni,mert az neked fárasztó.