Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cickany

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősanya, a férfinép által kikiáltott ellenség, spirituális női energiák hordozója vagy csak egyszerűen egy Valódi Nő? Lehet szeretni vagy gyűlölni, egy biztos: ha nő vagy, a dalai nem hagynak hidegen. (Kép forrása: Wikipédia)  Bevallom őszintén, noha tudtam ki ő, az én lelkemmel eddig még nem jött…..
cickany 2019.09.06 23:28:34
@Valódi Nő: "Olvasd el a hozzászólásokat, a hozzászólók - állítom 90-95 %-a - hímnemű."
Van mondjuk 30 komment, annak a fele kb a tiéd. A maradék sem teljesen csak Paya Bea alázásáról szól. De mindegy, van mondjuk 20 komment. Szóval ez a 20 komment a "férfinép". Az nem lehet, hogy a "férfinép" 98%a teljesen indiferens vele szemben? Van 2% hülye, a de ennyi mindenhol van... a Fürgerókalában dalszövegeken is volt aki kiakadt.

De mindegy, én voltam a hülye: ez egy blog, erős, túlzó állításokat kell tenni, mert az generál kattintást.
Alimento Protein csalafintaság 2019.07.09 05:44:06
Azt mondják, egy kép többet ér ezer szónál. Nagy valószínűséggel így van, mert találtam egy jó képet, ami sokat elmond a növényi alapú étrendeket követők körében (is) kavargó téves információkról. Íme:..
cickany 2019.07.09 11:20:09
@pestimacska: "A zemberek tömik magukba a húst, gyakran feldolgozott-tartósított formában, azzal a felkiáltással, hogy "kell a fehérje!"."
Azok az emberek, akik a túlzott állati eredetű tápláléktól betegednek meg, azt se tudják, hogy mi az, hogy fehérje.
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..