Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renáta Sebestyén

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Renáta Sebestyén 2014.10.14 17:15:37
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
Renáta Sebestyén 2014.08.13 09:32:05
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Renáta Sebestyén 2014.06.18 14:55:48
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Renáta Sebestyén 2014.05.14 22:20:21
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
Renáta Sebestyén 2014.02.12 11:29:20
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Renáta Sebestyén 2014.02.05 17:50:16