Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ska (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon akar összejönni a várva várt áttörés az Összefogásnak Kormányváltásnak, a népszerűségi versenyben nem hogy a Fideszt nem sikerült utolérniük, de lassan már a Jobbik is beéri őket. Hiába reaktiválták a politika szeméttelepéről a már leszerepelt egykori…..
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
Ska (törölt) 2014.03.07 19:16:24
Ska (törölt) 2014.03.10 14:00:24
Az ellenzéki vezetők állórajtot vettek, és szétsereglettek a szélrózsa minden irányába -- úgymond kampányolni. Félreértés ne essék, önmagukért. Azóta mindenki össze-vissza beszél, jószerivel azt, ami eszébe jut. Ágyin. (Elkezdtem felfrissíteni az orosz tudásomat.)…..
Decemberben írtam az anonim közvélemény-kutatást lehetővé tevő Voks14 mobilappról, amely akkor még csak iPhone-ra volt elérhető, és még nem szolgált reprezentatív adatokkal. Azért pár érdekes következtetés levonására már akkor is alkalmas volt, pl. kiderült, hogy pont abban…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Ska (törölt) 2014.02.22 09:46:03
@kovi1970: Ha lett volna tisztességes elszámoltatás, akkor most nem lakossági fórumot tartana ez a strabag demokrata, hanem számolgatná a sitten a hátralevő napokat.
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
Ska (törölt) 2014.02.21 08:32:27
Simon Gábor - immár munkanélküli, de még szabad - megélhetési politikus lebukásával kapcsolatban van egy szál, amit én nem láttam kifejtve, pedig talán sokkal jellemzőbb, mint maga az ügy: az a bizonyos három nap csend, és ami mögötte van. A Magyar Nemzet február 1-jén,…..
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
Persze nem most, és nem maga ellen, ezt remélem senki nem hitte egy percig sem. Szóval még 2003-ban, 11 évvel ezelőtt történt, hogy három szocialista képviselő, Simon Gábor, Szitka Péter és Török Zsolt közölte, hogy hamarosan benyújtják az Országgyűlés mentelmi,…..
A szocialista pártban két bölcsesség foroghat közszájon a napokban: 1: Ha picsán rúgnak ne feledd, egy lépéssel előrébb vagy! 2: Szarból csak télen lehet várat építeni, de akkor is büdös.  Mi meg tulajdonképpen hálásak lehetünk Viktornak, mert megteszi azt is amire…..
Ska (törölt) 2014.02.05 11:13:15
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Volksbanknál van az a számla.
Proszektúra Vissza a falvédőre 2014.02.04 20:03:59
A kampány igazából még el sem kezdődött, de a Fidesz máris választási győztesnek érezheti magát. A nagy ellenzéki összefogás egyelőre nem hozta meg az eredményét és ismerjük el a paksi atomerőmű ügye sem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Az emberek nem is nagyon…..
Ska (törölt) 2014.02.05 11:02:32
@$$$=$$$: Az lenne a rendszerváltozás megkoronázása, ha 14,9%-ot kapnának, és kiesnének a parlamentből!