Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Politikus Anagramma 2010.04.14 14:15:00
Remek játékra hívta fel a figyelmemet egy barátom. A Sztaki szótárát már bionyára sokan ismerik, most felfedeztük az anagramma keresőt. Beírsz egy szót, kifejezést, nevet, és megmondja milyen értelmes szóra rendezhetők át a betűk. Íme pár viccesebb politikusnév…..
Belsőség Megvan az olaj 2008.10.21 17:42:00
Akár hiszi az olvasó, akár nem, számos reklámszerződést utasítottam már el, mert a reklámozandó termék szargyanús volt. Tehát pusztán mert az ilyesmi talált pénz, még nem cuppanok rá, hiszen mindenféle bóvlik hirdetésével az ember elég hamar lelakja a saját imidzsét. Amikor…..
Ez a történet mindenképp Zugügyvéd téma, még ha Velvet cikként is indult:A Gödöllői Városi Bíróságon az egyik bíró egy gödöllői prostituáltnak nem engedélyezte 30 napos elzárásának megszakítását, hogy elvetesse magzatát. A 30 éves nőnek már van egy 12 éves…..
Vajon a tanárok megbüntethetik a diákokat a Facebookon folytatott tevékenységükért? A TimesOnline-on olvashatjuk, hogy néhány osztálytárs csoportot hozott létre a Facebookon, melyben az iskolai élményeikről beszélgetett (állítólag egyik vélemény sem volt kritikus az iskolával…..