Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsuuszi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hétvégén rajtam van a szopóálarc, hogy megírjam a Villa nagy történéseit. Aki nem bírja a szavak áradatát, annak alles zusammen itt van egy mondatban a lényeg: Krisztián sír, a többiek félnek. Na, de ahhoz, hogy idáig eljussunk kellett egy Titanic betétdal, több liter…..
dzsuuszi 2014.02.08 00:15:24
@Nem Penny hajója: Megvárja amíg a jócsajok végre helyükre illesztik a csöcseiket, tudja, hogy azt tuti közvetítik. Közben meg direkt rossz öltözködési tanácsokat osztogat! :)
Irgalmatlanul idétlen, icipicit igazítanivaló ing - Istenes izgatottan igazodik imbecilis idiótáihoz, illetlenül incselkedik, implikál, inkriminál. Zsóti és Dorka kapcsolata eddig unalmas volt a házban, ahová az agy csak halni jár, de majd ma. Az ágyban bohóckodnak egymással, Zsóti…..
dzsuuszi 2014.02.05 23:25:30
dzsuuszi 2014.02.05 23:28:05
@ミラ: én nem láttam azóta őket egy képben :( de hamarosan kiderül
Túl vagyunk a csókok estéjén, a reggel azzal indul, hogy a zombik kimennek kajáért, és találnak egy műpókot amit a kedves szerkesztők rejtettek el a teszkóstejek közé mintegy véletlenül ugye, mert ők aztán kurvára nem tudhatják, hogy van bent egy arachnofóbiás játékos, ugye?…..
dzsuuszi 2014.02.05 00:49:36
@Haynau: Szerintem meg a csatornánál hirtelen sokan rakták VV Vikire a jelet, mert nem tudta Intelligensen megoldani azt, amiért odaküldték. Dávid, meg a release candidate-ek nyugalmával veszi át az ő szerepét.
dzsuuszi 2014.02.05 01:24:27
@Haynau: Most megnéztem,valóban, Viki ebben a videóban brillírozik , kár, hogy a kavarásai amúgy nagyon erőltetettek, a személyisége meg nem elég izgalmas.Simon kirakatásával ráadásul igen megcsappant a népszerűsége is. (Szerintem kevés ember van, aki abban a helyzetben nem tépte volna meg )
dzsuuszi 2014.02.05 01:57:06
@Haynau: Igenigen, csak azt mondom, hogy safetyből beküldték Dávidot, mert Viki - a katalizátor - posztja ekkor igencsak inogni látszott.Nélküle/Enélkül meg ugye nem történne semmi.Dávid szerintem elegánsan,ezüstkanállal keveri majd,ráadásul benne több nagy Durranás is "lappang".