Regisztráció Blogot indítok
Adatok
james dockery

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
james dockery 2014.02.16 13:42:13
@Kukorica József:
"Persze jár érte az index címlap"
-A tahóskodásért a bulvárgonzó újságírás esetén mindig jár a címlap. Ez kattintásra megy. A kattintás meg profitra.

"és én hülye még kommentelem is."
-Nem vagy hülye, amiért szót emelsz a gagyi bulvárújságírás ellen.

@sirwalter: "Neked is mindegy, csak negatív legyél..."
-Ez az index-féle bulvárgonzó újságírás.

@M_R: "He youtube-on megkeresel egy korabeli TV híradót, ugyanazok a frázisok puffognak: hanyatló nyugat, jól teljesítő magyar gazdaság, stb. Tiszta időgép :)"
-Ez igaz, de nem tartozik ide. Ez most nem politikai ügy, ez a médiáról, az újságírásról szól.

@pocakos focisla: "Pillanatnyilag taplók vezetik a ComentCom-ot.0"
-Nem mindenki tapló a comment:comnál sem. Meg kell egyeseket védenem :)

"Jelenleg a CommentCom leginkább az MSZMP pártszékházban megírt blognak tűnik leginkább, "
-ez erős túlzás,
"ahol mindenbe belekötnek."
inkább mindent fikáznak.
Még mindig nem politikai kérdés ez az ügy.

@sóhajó: "Ezt a baromságot még kommentezni is kár..."
-Nem kár. Minél többen megírhatják a "tisztelt" szerzőnek, hogy mennyire baromság volt ez a (posztnak álcázott) cikk.
A W magazin márciusi számának címlaplánya Miley Cyrus lett, aki az elhíresült és sokak által kigúnyolt nyelvöltögetést ezúttal hanyagolja, helyette inkább a melleit mutogatja. Ez persze már benne volt a levegőben - gondoljunk csak a halloweeni jelmezére, vagy a pucéran forgatott…..
james dockery 2014.02.04 18:26:27
@Nanenáné:
>>Hülye, álszent duma!
Az az álszentség hogy levetkőzött, de csak majdnem. Elkezd levetkőzni, de félbehagyja. De miért, mert szégyenlős? Akkor ne is kezdjen el vetkőzni. Na ez az álszentség.

>>Van egy egyszerű megoldás arra, hogy ne lásd többet. NE NÉZD MEG!
De én olyan "önző" és "gonosz" vagyok, hogy azt akarom, hogy ne is mutogassák, ne is mutogassa magát. Legközelebb csak akkor, ha egy pornót bevállal, vagy legalább full meztelen lesz és premier plánban megmutassa a csunyáját (sic).

>>A kattintásod azt bizonyítja, látni akarod.
Persze, mert jó kis picsa. De csak full meztelenül akarom látni, félig vagy negyedig meztelenül nem. Annak semmi értelme. Aki nem pornós, az inkább járjon felöltözve.

Döntse el, hogy mi akar lenni! Pornós vagy énekesnő. Énekesnő vagy pornós.

>>Akkor meg fogd be, és gyönyörködj.
Felkiáltójel felszólítás miatt. De azért a véleményemet megírhatom, nem? Amúgy meg miben gyönyörködjek, ha nem mutatta meg magát. Épp ez az. Csak a hülyítés megy, és ebből meg tud élni. Akkor ha ennyire szereti mutogatni magát, akkor legyen már tényleg bevállalós, és vállaljon már be egy pornót. Az lenne egyenes dolog. Full pinával, nem holmi bimbóudvar villantgatással. Még 30 éves koráig hány kilógó vállat, bimbóudvarocskát, seggecskét, tornadresszen átsejlő vaginát fog bemutatni? És ezt lehet blogolni.
james dockery 2014.02.04 18:48:38
@Nanenáné: Így legyen ötösöm a lottón, hogy tudtam, hogy ide fox kilyukadni. Félreértések elkerülése végett leszögezném, hogy én is jól megbasznám ezt a kiskurvát. Mindazonáltal azt szertném, hogy ne mutogassa magát. Rossz példát mutat a tiniknek, és egyáltalán mindenkinek. Vagy pornózzon és vetkőzzön le, vagy ne lehessen megélnie abból (is), hogy a testét akarja eladni, testéből akar megélni, de mégsem mutatja meg magát igazán. Tulajdonképpen duplán erköcstelen.

Ha pedig a hangjából akar megélni, akkor azt mutogassa.

Az milyen volna, ha egy énekesnő csak a felét énekelné el a dalnak? Pont olyan, mint a médiaribanckurva, aki csak a felét mutatja meg a testének. Na ez ő.

És ennek semmi köze ahhoz, hogy te vagy én megdugnám-e. Ha neten akarnék jó csajokat nézegetni, akkor felmennék egy pornóoldalra, nem egy énekesnőt vagy egy hírújságot nézegetnék. Na akkor most ki az álszent? Mályli vagy én vagy te? :D

Részemről is lezárva :D
james dockery 2014.02.04 20:50:33
@Chiii: valójában minden tetoválás gáz és ribancosít, mivel minden tetkó primitív. egyes tetkók még primitívebbek. persze vannak szép tetoválások is, de attól még primkók.