Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyukoca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pazarló ország lassú ébredése Horgászidény van, sok százezernyi pecás pattan autójába, hogy kipróbálja a pontyos vizek hullámain a szerencséjét. A szerencse persze már félig adott, a benzinnel nem kell spórolniuk. Autójuk benzinje világpiaci ár alatti, ahogyan ez egy szupergazdag országhoz illik…..
Színes Ötletek Fessünk kavicsot! 2013.06.24 10:11:20
Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. A türelmesebbek tökélyre fejleszthetik, és a kisgyermekeseknek is remek elfoglaltság. A…..
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
Örömmel jelentem be, hogy a Familysearch.com oldalra felkerültek a felvidéki anyakönyvek (azaz a mai Szlovákia területe), közel az egész régió, 1591-től 1910-ig, minden felekezetet érintve: Felvidéki anyakönyvek   (a linket később elhelyezem a kategóriájának…..
UPDATE: Műtét után több mint három héttel szerencsére egyre könnyebben nyelek. A műtéti hegek szinte alig látszódnak. Alvás megy. Egyébként érdekes volt, hogy a gasztrós doktor sem és a háziorvos sem "hallott a műtéti megoldásról", vagy javasolta azt. Ez mondjuk a…..