Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krm Istvan

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Connor MacLeod az 1500-as évek elején, ha erre járt volna, valószínűleg egészen pontosan ugyanezt a varázslatos, érintetlen tájat pillanthatta volna meg, ha egy hegytetőn ősei kardját a magasba lendíti, és közben lenéz az óceán irányában a szigetvilágra. Sőt lehet, hogy e…..
utazzunk Reykjavik 2010.08.13 10:18:01
 19. rész, Iceland, azaz Ízland fővárosa, Reykjavík          Ezt is megéltük. Eljött az a nap, amit március óta várok. Irány Izland.Egy kis ötlet…..
Carl lendületesen, mereven maga elé meredve menetel előre az úton, mögötte Rick, az apja sántikál vértől csöpögő ruhájában. Ekkor az apa megállítja fiát, és mellélép. Majd a szemébe néz, és azt mondja: "We're gonna be...", ám itt a mondat félbeszakad, Rick meglátja fia…..
Pénteken mutatják be az amerikai mozik az Utórengés című filmet, amiben Osvárt Andrea lesz a főszereplő, és ez alkalomból élőben szerepelt a CBS országos amerikai televízós csatorna The Late Late Show című késő esti műsorában, ahol a házigazda Craig Fergusonnal beszélgetett.…..
Idén is lesz film felhozatal bőségesen. Személyem ezeket várja:  Január:   BehálózvaAmerikai botrányÉn, FrankensteinJack Ryan: ÁrnyékügynökA nimfomániás (1. rész)Mars: az utolsó napok12 év rabszolgaság  Február:   Pompeii MűkincsvadászokMegdönteni Hajnal…..
Februárban a minőség helyett a mennyiség kapja majd a főszerepet, így nagy szuperprodukció helyett rengeteg kisebb darab küzd majd a nézők figyelméért. Az utolsó Oscar-jelölteket a Valentin-napi giccsáradat követi majd, hogy végül azért még néhány blockbustert is…..
Úgy tűnt, hogy a Kerényi-féle "Magyar Krónika" annyira kínosság vált, hogy nem fogják kiadni. A "keresd a jót" jelmondatra születő propaganda lap azonban máris megszületett. Igaz a Kerényi Imre által tervezettnél szerényebb kivitelben, de közel egymillió példányban. S…..
A Valentin-napot új magyar romantikus vígjátékkal ünnepelhetik a mozinézők. Február 13-án kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában Herczeg Attila filmje, a Megdönteni Hajnal Tímeát (12E). A film egyik különlegessége, hogy először láthatják a hazai nézők magyar film…..
Közel 230 millió forint közpénzből. Ha jól értettem, ennyicske támogatást kapott a Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalaptól a Megdönteni Hajnal Tímeát című keresztény-nemzeti vígjáték, amelyben – a név kötelez megfontolást követve – még friss, ropogós, de leginkább 30…..
Tizenhat új, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült magyar film - 14 játékfilm és 2 dokumentumfilm - kerülhet idén a nézők elé. Az első mozipremier Herczeg Attila Megdönteni Hajnal Tímeát című produkciója lesz, amelyet február 13-tól láthat a közönség - közölte…..
A 334 millió magyar forintból készült romantikus vígjáték történetéről itt írtunk. ..
A Filmalap támogatásában és az InterCom forgalmazásában érkezik az eddig reklámfilmekben utazó Herczeg Attila rendezői bemutatkozása, melyben Osvárt Andrea (Utórengés) játssza a címszereplő csajt, akit a 15 éves érettségi találkozón húz meg egyik volt osztálytársa (Simon…..
A február 13-án bemutatásra kerülő új vígjáték, a MEGDÖNTENI HAJNAL TÍMEÁT (12E) új plakátot kapott, amelyen Osvárt Andrea mellett a két főszereplő, Simon Kornél és Szabó Simon is feltűnik.A posztert a mellékletben megtaláljátok. ..
Tavaly is megtartották, idén is megtartották... Tavaly is rongyrázás volt, idén is rongyrázás volt...  Nagyjából, ennyi a mérlege az év első nagy celeb-mustrájának... Ahogy a híradásokból látszik, aki számít, ott volt... Pláne, azok, akik egyáltalán nem…..
A legtöbben a ValóVilág 6. szériájának éppen aktuális epizódját tekintik majd meg akkor, amikor a magyar kultúra napjáról emlékezik meg az ország. Mint 1989 óta minden évben, idén is január 22. a magyar kultúra napja. A tv-műsorról nem mondok ítéletet, hiszen én is nézem…..
Figyelem-figyelem, hiperszuper-ultraexkluzív-mostérkezett útmutatónkat olvashatjátok. Most megmondjuk, hogy mi a trúváj, és hogyan legyünk igazi, izmos magyar megélhetési celebek. Olvasd el, és kezdd el még ma gyakorolni a lenéző pillantást és az idegesítő röhögést. Csak itt,…..