Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csókai Csóka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Y-GEN Apokgif kampányelemek 2014.05.18 17:38:35
  Bajnai pénteki kampányvideója sokakat megihletett. Ez nem is csoda, hiszen igazán különleges alapanyagról van szó. Mivel az eredetit nehezebb volt elkerülni, mint megnézni az elmúlt két napban, ezért ez a poszt nem is azzal kíván foglalkozni. Ehelyett egy válogatást közlünk…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Aki mostanában elvetődik a Bajcsy-Zsilinszky út Teréz körúti torkolatához, bizarr teremtménnyel találhatja magát szemben. Az Eiffel Palace névre keresztelt, nemrégiben átadott irodaházról nekem legalábbis az ókori görög mitológia rémítő szörnyszülöttje, az egyszerre oroszlán- és kecskefejű,…..
A budavári királyi palota A múlt év novemberében nyílt meg a Budapesti Történeti Múzeumban a budavári királyi palota elmúlt háromszáz évének történetét feldolgozó új állandó kiállítás. Néhány megmaradt műtárgy, egy kisebb falburkolat-rekonstrukció, illetve számos régi tervrajz, ábrázolás, fénykép…..