Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.i.86

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem-figyelem, hiperszuper-ultraexkluzív-mostérkezett útmutatónkat olvashatjátok. Most megmondjuk, hogy mi a trúváj, és hogyan legyünk igazi, izmos magyar megélhetési celebek. Olvasd el, és kezdd el még ma gyakorolni a lenéző pillantást és az idegesítő röhögést. Csak itt,…..
A Hal a tortán ma esti adásában lesz látható az az ovis jelenet, ahogy a vendéglátó Szepesi Niki beszól Győzikének, amiért az leette a terítőt, mire Győzike sértődötten távozik a vendégségből. A Blikk szerint Győzike ezzel nem követett szerződésszegést. ..
Csaknem egy éve folyik a vita a Parlamentben az új földtörvényről, amelynek visszásságairól már mi is több ízben beszámoltunk. A kormánypártokon belül is heves indulatokat kiváltó tervezethez több mint kétszáz módosító indítványt nyújtottak be a parlamenti képviselők,…..
Mi következik abból, hogy egy ellenzéki parlamenti párt – az éppen elfogadás előtt álló törvény elleni tiltakozásképpen - elfoglalja az elnöki pulpitust a parlamentben, molinót feszít ki, és megállás nélkül hazaárulózik? Amellett, hogy szépen példázza, hogy a parlamenti…..