Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linkin_Thomas

302 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "régi szép idők játékai" videósorozatot a csatornán még annak idején, két évvel ezelőtt indítottam el.2021-ben volt ugyanis kereken húsz esztendős a Max Payne első felvonása. A soron következő huszadik évfordulós pedig idén a Max Payne 2: The Fall of Max Payne videójáték lett. Úgy tartottam helyén…..
2023. szeptember 2. - Barba Negra, Budapest. A finnországból származó indie zenekar, a Poets of the Fall immár harmadik alkalommal adott koncertet Budapesten. A zenekar idén ünnepelte megalakulásuknak 20. évfordulóját.Lelkes rajongójukként én már alig vártam, hogy részt vehessek egy újabb…..
2003, Max Payne 2. Ebben az évben alakult meg a zenekar is, és ez volt a legelső szerzemény, amit megírtak az előbb említett videojátékhoz. Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy sokunknak megannyi emlék fűződik ehhez a dalhoz.Nemcsak azért volt hatalmas katarzis, mert élőben előadták nekünk az…..
Az első magyarországi Poets of the Fall koncert óta (2019.04.25. - A38 Hajó) már arra vártunk, hogy egy rég elfeledett lemezükről is játszanak el végre egy szerzeményt a srácok. Hatalmas katarzis volt számunkra, amiért végre teljesült a kívánságunk és megkaptuk élőben a Diamonds For Tears-t!!..
A zenekar legutóbbi lemezének, a 2022-es Ghostlight albumnak a sláger dalát is sikerült elcsípnünk élőben!..
A szeptember 2.-ai Poets of the Fall koncert instrumentális dala, ahol a két gitáros "párbajozik" egymással!További videók hamarosan!..
Idén 20 éves évfordulóját ünnepli a finn Poets of the Fall zenekar. Ennek függvényében, szeptember 2-án, a harmadik magyarországi koncerten igazi nosztalgia setlist-el rukkoltak elő a rajongóknak!További videók hamarosan!..
2023. július 11. - Puskás Aréna, BudapestRammstein koncertKöszönöm a felvételeket, valamint a közös "munkát", észrevételt lpmaskman és Dávid cimborámnak! Jó szórakozást hozzá!..
Horváth Rezidencia ® 2023.07.17 19:37:41
A 2022-es Zeit lemez címadó dala élőben!..
Egy újabb sláger dal, ami elhangzott a Puskás Arénában. 4 évvel ezelőtt, a bécsi Ernst Happel Stadionban volt szerencsém először látni/hallani élőben...
A 2004-es Reise, Reise album egyik legszebb balladai szerzeménye (meg egyébként is, szerintem az egyik legszebb dal a zenekar pályafutása során), az Ohne Dich című dalt is sikerült elcsípnünk élőben!..
A zenekar második nagylemezének (a 97-es Sehnsucht album) egyik gyöngyszeme...
A 2019-es album egyik videoklipes dala élőben!..
2023. július 11. - Puskás Aréna, Budapest.A Rammstein 12 év után, végre ellátogatott újra Magyarországra. A több, mint két órás kecskülés után még mindig nem tértünk magunkhoz...További koncert videók és fényképek hamarosan!..
2022. június 24. - Deftones koncert a Budapest Parkban. Az egy éves évforduló alkalmából úgy döntöttem, az egyik legikonikusabb dalukról megosztok egy 2 "kamerából" összefésült videót.  (lpmaskman videója és saját mobilos felvétel)  Az eseményről készült nem sokkal a koncert után egy…..
Egy évvel ezelőtt, 2022. június 21-én adott egy katartikus, emlékezetes koncertet a Korn a Papp László Sportarénában.Az egy éves évforduló után úgy döntöttem, összefésülöm a közel fél órás felvételeimet az első sorokból.Az eseményről készült nem sokkal a koncert után egy élménybeszámoló is, melyben…..
2023. május 31. - Pantera koncerten voltunk!..
A hamarosan elkészülő élménybeszámoló videóhoz készítettem egy fél perces kedvcsináló előzetest...
Nemsokára koncertet fog adni Magyarországon, azon belül a Barba Negra színpadán az újjáalakult Pantera. (Akik közül az énekes, valamint a basszusgitáros tartozik az eredeti felállás közé)2023. május 30-31.-én, egymást követő napon fognak egy felejthetetlen élményt adni a rajongóknak.Ennek…..
Idén lett kereken 20 esztendős a Linkin Park második stúdióalbuma, a Meteora!Eme jeles évforduló alkalmából a zenekar lemezkiadója (Mike Shinoda-val karöltve) idén április 7-én megjelentetett egy olyan különleges csomagot, mely rengeteg, kiadatlan demókat, soha nem látott koncert felvételeket, és…..
A 2023-as év első fele egyelőre nem tartogat számomra túl izgalmas dolgokat, egy-két dolgot kivéve. (majd márciusban fény derül mindenre)Ettől függetlenül több tervem is van ez évben, viszont első körben arra gondoltam, miszerint előveszek jó néhány régi, már-már "porosnak" mondható, saját koncert…..
Az év utolsó hetében, az október 9-én lezajlott emlékezetes koncertről osztanám meg az élménybeszámoló videómat.Jó szórakozást hozzá, valamint előre is boldog új esztendőt kívánok!..
Az első album első dala!Három évvel ezelőtt is megkaptuk ezt a kult-klasszikust az együttestől, és ezúttal sem maradt el a katarzis!A mai napig, véleményem szerint, a zenekar egyik legdinamikusabb, és legkecskülősebb zeneszáma. Megunhatatlan!..
A soron következő, megörökített felvétel a koncertről az a dal, mely a zenekar 2012-es albumán található. Az említett lemez címadó tétele...
Az október 9-es, budapesti Poets of the Fall koncert második előadott szerzeménye nem más volt, mint a legutóbb megjelent Ghostlight című lemez nyitó dala!..