Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bad_princess

20 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem az elsővel, mint ahogy eddig mindig. Vagyis asszem mindig. Amúgy -ez tmától eltér- azért nem írtam sokáig, mert olyan undokok voltatok, h alig jöttetek. De mivel írtatok kommentárokat, ezért újra írok:) Köszi mindenkinek, főleg neked, a, bár remélem (és azt hiszem, jól…..
Grr, de ideges vagyok. Nem csak amiatt, h anyám elvitte a laptopomat és h emiatt most a nővérem laptopán kell neteznem (az én gépem még mindig kint van a nappaliban:@), hanem amiatt, h ebbe a gecis házba jár az összes idióta!!! Mi ez? Szociális otthon????? Mert nem az. Tehát az összes…..
Hát, kezdem egy szidással. Olyan szánalmasan kevesen votlatok, h az is megfordult  afejemben, h nem írok soha többet. De mától lesazrom. MAGAM miatt írok. MAGAM miatt futok. MAGAMnak akarok tetszeni, mert minden embernek más tetszik, akinek nem jövök be (nem tom, h sokan vannak-e,…..
Eddig azt hittem, h az anyámban megbízhatok. Kiderült, h nem. Nem elég, h elmondtam neki, h mit csináltam (persze, h illegális), de még képes másnak is elmondani. Történetesen a nővéremnek, akivel az egészet csináltam. Pedig direkt megkértem, h NE MONDJA EL!! Iszonyú mérges vagyok…..
Barátok...?:S Nr.2Kezdeném az első címmel... Ugyanis totál ki vagyok akadva. A barátaim manapság seggfejek lettek. De miért? Vagy eddig is azok voltak, csak nekem nem tűnt fel? Mert tiszta genyák meg minden. És teljesen nem értem, h miért. Most ott tartok, h egy igazi barátom sincs.…..
Bocsi, srácok, csak  tudatni akartam veletek, hogy mennyire büszke vagyok rátok. Most keltem még csak fel, csipás a szemem (ami nem igaz:P), kócos a hajam (ez igaz) és hulla vagyok, mert tegnap sokáig likőröztünk. De most lépek vásárolgatni, ugyanis ma van Joy-nap, amit -mint…..
Komolyan mondom, most miért nem jó nekem otthon neteznem? Tom már... mert manapság teljesen ráuntam, h otthon netezzek, ugyanis otthon nem csak unalmas kezd már lenni, de am se nagyon lehet semmit se csinálni, főleg most, h az az iszonyat nagy felújítás van.. Ciki.. Így most eljöttem a…..
Gyerekek! Paris itt volt budapesten!!! PARIS HILTON!!! Mit keresett Paris itt? Én persze tudom, mint minden mást is:P Oké, ez ego volt, de akkor is tudom, h mit keresett itt. Mint tudjátok, az aktuális barátja Benji Madden, aki Nicole Richinek a férjének, Joel Maddennek a testvére. Nekik…..
Hatalmas szerencse, hogy kis országunk annyira bővelkedik univerzális tehetségekben! Elvégre egy ekkora állam nem működhetne teljes sikerrel anélkül, hogy legtehetségesebb és legerkölcsösebb polgárai ne vállalnák a köz szolgálatát, akár fillérekért is, lemondva a…..
bad_princess 2008.03.06 21:14:56
Hóbelevanc Meghallgatom a szemed 2008.02.27 09:18:04
A Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását. Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit. A Fidesz plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi…..
bad_princess 2008.03.06 21:13:53
  Sokan sokféle démont kergetnek politikai közgondolkodás címén, de talán a népszavazás kampányának hajrájában érdemes politikai alapon is és szakmai alapon is végiggondolni, mit is üzen a szavazó igenjeivel Kedves Vezetőnknek.Vegyük sorba a politikai történéseket és az…..
bad_princess 2008.03.06 21:12:23
comment:com Orbán fenékre csap 2008.03.05 13:52:00
Azért jó gyerekekkel dolgoztatni, mert olcsók, sok nézőt vonzanak, és nem gondolják, hogy a sminkes, a világosító, meg a vágó munkájához is jobban értenének. Mint mondjuk Havas Henrik. Kölyökkutyákkal még ennél is olcsóbban ki lehetne jönni, egész nap elrágódnak egy marék…..
bad_princess 2008.03.06 20:45:08
Hi all people! Én vallom, h sok barátom van. Ha vki kérdezi, gondolkodás nélkül rávágom. De most, h jobban belegondolok, lehet, h ez nem is igaz. Ugyanis alig van pár (télleg kevés) ember, aki meglátogat, ha pl beteg vagyok vagy ilyesmi, de a többiek...? Akkor azok mik? Csak…..
Helo mindenki! Tudom, akik eddig olvasták a blogomat, azok láthatták, h nem volt semmi a külseje. Ezt most nem úgy értem, h tök faja volt, hanem úgy, h télleg csak a bejegyzések voltak, meg ilyenek. Nem tom, ki mennyire ért ezekhez, én csak egy annyira minimálisat, h az nagyon kicsi.…..
Hy all! Hogy teltek a napjaitok manapság? Nekem elég izgalmasan, mint mindig...:P Még milyen jó, h az éltünk mindennapjait nem veszik kamerák, nem? Nem mintha nem lenne elég izgalmas ahoz, egyesek követni se tudnák, de hát akkor minden kiderülne és akkor máris feleennyire lenne…..
Esküszöm, ezer sorry, h nem voltam, csak összejöttek a dolgok a fejem felett. Nah, mint láthatjátok a címben is, elég zűrös egy alak vagyok. Oké, van priuszom. Hurrá. De az már tiszta szar, h még idézést is kaptam. Csak annyit írok, h 25.ei héten lesz. Nyugi, nem azért írom, mert…..
Nah, picinyeim, újra jelentkezek:) Már azt hittétek, eltűntem, mi?:P Nincs olyan szerencsétek...xD Még itt boldogítalak titeket remélem jó sokáig. Nem tudom, h tudjátok-e, de némelyik suliban van 24 órási sportnap. Hát, a mi sulinkban is van és persze ki ne lenne ott vhol is, ahol…..
Hi my babys! Tom, elég komoly, h mindig vagyis inkább legtöbbször angolul köszönök, meg sok angol kifejezést és szót írok bele, de megsúgom nektek, soha nem tanultam angolt... Ügyes vagyok, ugye?:P És nem csak az, hanem egy kis rosszlány is, mert manapság már suliban is piálok...…..
Hi little people! Ti mit tennétek meg pénzért? Vannak ismerőseim, akik nagyon sokat, szinte mindent... Kurválkodnának, még nem is olyan egetverő összegért, akárkinek, lopnának, betörnének, csalnának... Persze nekem ilyen problémáim nincsenek, mert én persze gazdag családba…..
Csöcs mindenki! Hopp, ezt a köszönést félre ne értsétek:P;) Vagyis oké, az enyém úgyis elég szexy, már jó pár srác ráizgult, ti se lennétek kivételek:P Mellesleg épp itt van a félév... Képzeljétek, még nekem is van olyan stréber ismerősöm, aki tanul. De tudjátok, engem…..
Hy all! Nem tudom, h ti most épp párkapcsiban vagytok-e vagy szerencsés szingliként élitek életeteket, de egyet tudok: manapság mindenki párt talál magának. Oké, megsúgom, én és a barátaim 15-20 közötti korosztály vagyunk. Tudom, most kell kihasználnunk az életet és a…..
Jaj, gyerekek, mi van az ősökkel, meghülyültek? Az egyre zakkantabb tesókról meg már ne is beszéljünk.. Totál ideg vagyok már ezektől a családi cuccosokkal és már télleg kezd nagyon szar lenni:S Tudom, most sokan nem értik, h miről beszélek, de igazából nem érdekel. Akit igen,…..
Hy all! Persze, ma suliba kellett mennem, még nekem is, mint nagyon sok bajtársamnak is. Nem volt nagy élmény, mindenki morgott, de legalább a legtöbb tanárban megvolt a jóindulat, hogy nem feleltettek. És mi is lesz január 5.én, a 2008-as év első szombatján? Persze, atom nagy party,…..
Szilveszteeerrr!! Az nálam totál a bulit jelenti. Iszonyat nagy party, amikor vki csak akkor nem bulizik, ha már kinőtt belőle vagy lúzer. Bár lassan az előbbi már nem lesz egész jó kifogás. Mikor még nem volt meg, h h lesz és hol lesz a buli, mindenhol azt hallottam a tvben, h…..